Laid-Back Vacations in Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote

Minangka salah sawijining tujuan sing paling kerep ditekani ing Kapuloan Canary, Lanzarote uga wis mbangun resort lan atraksi sing nyumbang dadi dikenal minangka tujuan gedhe kanggo wong-wong ing anggaran, kulawargané lan kelompok-kelompok muda njupuk liburan independen pisanan saka ibu lan bapak. Nanging, adoh saka panggonan paling gedhé lan paling sibuk, kutha-kutha lan désa tradisional Lanzarote wis ora akeh owah-owahan lan iki ndadekake atraksi nyata kanggo wong-wong sing seneng istirahat tentrem ing lokasi pulo sing ayu.

Arrieta

Desa nelayan cilik iki lenggah ing pesisir lor wétan pulo lan minangka panggonan sing sampurna kanggo nyerbu lan nikmati tentrem lan tenang. Ana teluk pasir kanggo berjemur, lan nalika sampeyan kudu nglangi sampeyan bisa mung nglangak ing banyu sing cetha kanggo nyilem, snorkel utawa nyilem nyilem. Ana sawetara restoran panganan laut sing apik ing kene, nanging sing penting yaiku akomodasi sing unik lan ramah lingkungan sing bisa ditemokake ing sepuluh menit ing njaba desa. Wisma Finca de Arrieta nduweni filosofi kanggo njaga lanskap lan lingkungan Lanzarote, dadi ing antarane pilihan akomodasi pribadi utawa sing ditemtokake ing yurts utawa pondok-pondok, sampeyan bakal nemokake blumbang sing dipanasake kanthi surya, 'toko jujur' kanggo pranata-pranata sampeyan mbutuhake lan sawetara pangan lan anggur lokal sing asalé kanthi pemandangan pegunungan menyang sisih lan segara ing sisih liyane. Bliss!

Yaiza

Desa iki sing wewatesan karo Taman Nasional Timanfaya sing kaping pindho dijenengi minangka 'Desa Prettiest ing Spanyol'. Kurang luwih saka wong 300 sing manggon ing kene lan iki tegese saka titik wisata, ora ana sing cilik banget, yen sampeyan lagi nggoleki liburan tentrem mung sampurna. Kanggo dina-dina, sampeyan bisa ngunjungi pesisir sing mung sepuluh menit adoh, utawa kanggo sesawangan sing bener, mlayu menyang Timanfaya lan ngunjungi El Diablo Restaurant sing nggunakake panas saka gunung berapi kanggo mangan. Saka kene, sampeyan bisa ndeleng panorama taman dhewe lan bisa nikmati malang saka ngendi wae ing restoran circular nalika sampeyan mangan.

Orzola

Dumunung ing tlatah paling lor ing pulo iki, tlatah desa iki ngasilake sawetara saka pesisir pasir putih sing paling apik sing kontras saka pasir vulkanik abu-abu ing pesisir sisih kidul nanging uga luwih penting, iki uga minangka pesisir sing paling tenang. Banyu cethek jernih lan kutha iki tentrem, nanging malah luwih kaya pulo La Graciosa sing mung kari rong puluh menit. Pulo cilik iki ora duwe mobil, ora ana dalan lan mung sawetara atus residents, dadi salah sawijining panggonan sing paling tenang ing Canaries. Wisata pulau bisa dijupuk ing jeep 4 × 4, lan akomodasi bisa ditemokake ing pelabuhan Caleta de Sebo yen sampeyan arep nginep ing sewengi. Priksa manawa yen sampeyan ana ing wayah surup, sampeyan kudu eling, ora ana cahya lan polusi sing nyedhiyakake lelakon nyata.

Apa sampeyan wis manggon ing Lanzarote sing adoh? Kita seneng ngrungokake saran supaya dadi gratis kanggo ngirim foto bareng karo foto lan kita bakal nggawe manawa dheweke bakal ditambahake ing pandhuan lan galeri foto kita!