Ngemot Biaya Perjalanan Luar Negeri

Nalika dana diwatesi, liburan taunan bisa dicepetake menyang dhaptar dhaptar 'barang mewah' lan dikorbanake, nanging ora perlu. Kanthi nggoleki watara lan pinter karo awis, lelungan sing apik, apik, apik lan eksotik isih terjangkau.

Kene sawetara tips ndhuwur kanggo njaga biaya sampeyan, lan aspirasi liburan sampeyan munggah.

Sewa mobil murah

Duwe transportasi dhewe bisa luwih irit tinimbang nyedhiyani transportasi umum, utamané nalika ana klompok cilik sing lelungan. Sampeyan bisa Book ngrekrut mobil murah liwat Preferred Car Rental, lan ngumpulake utawa nyelehake kendaraan sampeyan ing ngendi wae bandara, pelabuhan laut utawa kutha ngendi wae ing ndonya. Ing ndhuwur sing ana tansah tawaran musiman lan diskon sing kasedhiya, supaya mriksa situs web ajeg utawa mlebu menyang newsletter kita kanggo update ing nawakake kita.

Hostels lan Backpackers

Yen pengalaman mung tinggal ing asrama minangka remaja ing trip sekolah, ing ngendi sampeyan kudu nuduhake asrama sing asri lan asri sing nduweni aroma sing bisa ditemokake lan akeh panggonan ing ngendi wae laba-laba gedhe sing bisa dikepengini, sing nambani. Industri backpacking wis akeh banget lan iki tegese akomodasi apik sing kasedhiya ing ngisor prices, ing donya. Sawetara duwe kamar tidur pribadi, bak banyu panas, ketemu lan menehi BBQ, asu sampeyan bisa lumaku, bengi free ... dhaptar punika secara harfiah ora ana telpone. Panggonan potensial paneliten tetep online - ora mung situs web asrama, nanging review pelanggan lan blog lelungan; bakal menehi sampeyan gambaran sing jujur ​​babagan apa sing bakal dikarepake lan entuk kesepakatan sing apik.

Camping

Ana sawetara panggonan ing donya sing ora nduweni akomodasi backpacking, nanging yen sampeyan lagi ngupaya tetep urip ing peradaban kanggo sawetara dina lan njaga njaba gedhe, banjur camping minangka alternatif sing apik lan murah. Sawise sampeyan wis entuk mobil sing nyewa, sampeyan duwe kebebasan kanggo nggawa peralatan sing akeh karo sampeyan lan beda-beda ing ngendi sampeyan tetep.

Supermarket

Ya, mangan sajrone liburan sing apik, nanging kanggo budget-sadar; panganan pangan. Sanalika awakmu kepenak lan seneng, liburanmu wis kaya arep. Tinimbang mangan saben wengi, aja mung siji utawa kaping pindho nanging nalika iku, toko ing pasar swalayan lan pasar lokal. Ora mung tabungan sampeyan dadi gedhe, nanging sampeyan bakal bisa nyedhiyakake panggonan sing éndah lan nedha awan ing sisih pinggir gunung, ing pantai, ing gua kanthi lilin - pilihan ora ana telu. Yen sajian panas, masak sawise sampeyan lagi, kitchens komunal ing hostel backpacker uga dilengkapi karo kabeh peralatan masak sing perlu sampeyan, nanging apa maneh, sing paling akeh diselehake karo macem-macem bumbu bebas kanggo mbantu sampeyan jazz munggah bahan.

Diskon online

Planning ahead bisa dadi pengurip uang sing nyata. Yen sampeyan ngerti atraksi tartamtu sing arep dikunjungi ing kutha sing arep sampeyan, kayata akuarium utawa museum, sampeyan bakal nemokake '2 kanggo nawakake 1' sing kadhaptar ing situs web sing ora kasedhiya ing lawang gapura. Padha ditrapake kanggo parkir; akeh operator taman mobil sing ngidini diskon kanggo mbayar luwih dhisik.

Minta dhuwit!

Sampeyan bisa uga ngandhani cheeky, nanging yen kanca-kanca lan kulawarga ngerti sampeyan nyimpen kanggo liburan, takon wong-wong mau kanggo sumbangan awis ing itungan sampeyan kudu bakal nyimpen wong kerumitan kudu toko-toko kanggo hadiah nyata lan dhuwit punika luar biasa gampang kanggo mbungkus. Sampeyan bener-bener nindakaké nikmate. Nanging, luwih-luwih, yen sampeyan ora apik ing panylametan, ora sepira gedhene panggodha sampeyan ora bakal bisa mbukak dana liburan sampeyan. Mung eling kanggo ngirim kertu pos menyang ngendi wae sampeyan minangka matur nuwun.