Sewa Mobil Barcelona

Murah Sewa Mobil di Barcelona Airport

Apa Gunakake Rental Mobil ing Barcelona Airport?

  • Ngirit wektu lan dhuwit nalika ngunjungi / lelungan ing kutha Barcelona
  • Gampang kanggo nyelehake mobil sampeyan ing lokasi liya
  • Seneng nawakake tawaran gedhe nalika sampeyan nyimpen buku Barcelona Airport nyewa mobil online
  • Kanthi sewa mobil ing Barcelona, ​​sampeyan bisa ndeleng kutha paling apik lan sampeyan bisa langsung menyang pantai Mediterania.
  • We offer Car Rental tanpa biaya pembatalan utawa biaya sing didhelikake.

Pedoman Driving Internasional Barcelona

Peringkat pawiyatan Spanyol antarane sing paling populer kanggo wisatawan Inggris - liwat 12 yuta saka kita Kepala ana saben taun! Kita makelar ewu tawaran ing mobil ngrekrut kanggo para pelanggan kita ngunjungi kabeh wilayah negara, saka sing perlu transportasi kanggo ngunjungi pantai lan kutha Costa del Sol, kanggo sing needing dhewe wheels kanggo lelungan antarane resorts ski ing Pyrenees.

Nyopir ing Spanyol cukup gampang. Umumé, dalan sing apik lan adoh luwih sithik tinimbang sing ana ing omah. Nanging, ana sawetara hukum lan pitunjuk umum sing kudu diwenehi sadurunge sampeyan nyewa mobil Barcelona - kene sing kudu diawasi:

Car Hire Barcelona Spain Driving Law:

  • Muter ing sisih tengen dalan.
  • Nggunakake ponsel pandhuan nalika nyopir iku ilegal.
  • Seatbelts wajib kanggo kabeh penumpang. Anak-anak ing umur 12 kudu lelungan ing mburi yen ora duwe kursi sing cocok lan kudu ana penumpang sing dhuwur ing 135cm. Yen sampeyan butuh kursi sing nyurung, mung nyuwun pangapunten nalika sampeyan nggawe pesenan rental lan kita bakal ngatur kanggo sampeyan.
  • Iku syarat legal kanggo njupuk jaket visibilitas ing mobil nanging iki bakal diwenehake dening perusahaan rental sampeyan - sampeyan ora perlu Pack dhewe!
  • Batas ngombe / drive ing Spanyol yaiku 0.5mg alkohol saben mililiter getih sing luwih murah tinimbang wates UK 0.8. Iku pancene gampang kanggo ngluwihi wates iki supaya paling apik kanggo nyegah alkohol kabeh nalika sampeyan pengin drive - panguwasa njupuk ngombe-nyopir banget akeh lan penalti bisa abot.
  • Watesan cepet ditindakake dening pihak berwajib, lan radar sing digunakake ing saindhenging negara. Watesan cepet yaiku:

Motor: 120km / h (74mph)

Open Roads: 90-100km / h (55-62mph)

Kutha: 50km / h (31mph)

Ngeculake wong-wong mau minangka pelanggaran serius lan pengendara motor bisa kena denda sing bisa didol kanthi cepet supaya luwih cepet - sampeyan lagi ing dina liburan!

  • Gagal nggunakake pratondho ing motorway minangka pelanggaran lalu lintas lan bisa uga entuk sampeyan apik ing-titik-titik. Yen sampeyan entuk denda kanggo apa wae, takon karo sing ngetokake sekuritas.

Nyewa mobil Barcelona Airport General Guidance:

  • Gumantung carane sampeyan ngendhakake liburan sampeyan, sampeyan kudu mbutuhake ski kanggo nggawa peralatan olahraga mangsa. Ayo kita ngerti apa sing perlu nalika sampeyan nyimpen kendaraan lan kita bakal nggawe manawa iku diatur kanggo sampeyan.
  • Motorbike dikenal kanthi jeneng 'Autopista' lan jalan tol dikenal kanthi jeneng 'Autopista de Peajes' - nyimpen sawetara awis karo sampeyan kanggo apa tol.
  • Nindakake lisensi, ID, dokumen rental lan insurance karo sampeyan kabeh. Yen sampeyan duwe kacilakan, njupuk rincian pembalap liyane sing melu lan lapur menyang asuransi.
  • Yen sampeyan pengin, nomer layanan darurat ing Spanyol yaiku 112.

Jangkah iki umume dilebokake ing Spanyol supaya seneng drive, lan yen sampeyan njupuk tips liyane utawa nemokake aturan dalan sing durung ditulis, sumonggo lan ketik maneh. Duwe perjalanan gedhe! info@carrentalchoice.com

Bandara Barcelona-El Prat

Bandar Udara Barcelona-El Prat minangka bandara internasional sing dumunung 12 km kidul-kulon tengah Barcelona, ​​Spanyol.

Alamat: 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, ​​Spanyol
Kode: BCN Ketinggian: 3.8 m
Pemilik: ENAIRE
Telpon: + 34 902 40 47 04
Provinsi: Provinsi Barcelona

Lokasi Lapangan Terbang Barcelona

Top Airport Car Hire ing Spanyol:

Sewa Mobil Alicante