Car Hire in Gran Canaria

Find cheap Rent a Car in Gran Canaria

Nganggo mobil ing Gran Canaria

1. Playa del Ingles

Yen sampeyan kepéngin saka liburan, ana sawetara dina sing cerah, pesisir, lan ombak sing bisa didelok ing panggonan sing sibuk, sing nyenengake aktivitas, toko lan restoran - mula bisa dituju.

ngendi kanggo taman?

Parking Pay lan Tampilan kasedhiya ing saindenging kutha, ing dalan, utawa ing taman parkir pusat perbelanjaan.

2. Cenobio de Valerón

Sapa sing ora seneng ndeleng guwa ing liburan? Ing situs iki, sampeyan bisa ndeleng apa wae ing 290 sing diukir ing rawa watu Lembah Calazebo. Saka kene, adoh saka wawasan babagan sajarah Gran Canaria, sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi luar biasa antarane gunung lan garis pantai.

ngendi kanggo taman?

Nalika sampeyan mateni motorway GC-2 utama saka Guia, situs kasebut kanthi cetha tandha panggonan lan taman mobil gratis sing kasedhiya.

3. Anfi Tauro Golf

Lokasi kursus iki ndadekake irresistible menyang pemain golf. Nyelehake klub-klub sampeyan ing nyewa mobil, nguripake radio, angin mudhun jendhela lan nyekel angin ing cara sampeyan menyang titik iki ing pesisir. Pemain bisa katon ing segara lan aran kaya-kaya wis entuk adoh saka kabeh, mung ati-ati tampilan ora sijine sampeyan mati stroke.

ngendi kanggo taman?

Parkir gratis kasedhiya ing dalan kasebut

4. Kutha Sioux

Nuwun! Tundhuk koboi ora kaya apa sing bakal kepengin ngrungokake ing salah sijine Kapuloan Canary, nanging ngeculake sandhanganmu, ndhelikake kethuk kobong lan mosey mudhun menyang Sioux City ing sacedhake Playa del Aguila. Originally dibangun minangka film film, kutha iki Wild West saiki minangka papan kanggo nuduhake, dining lan malah zoo reptil, sing kabeh mbukak nganti sore.

ngendi kanggo taman?

Kabeh mobil utawa jaran sewa bisa diparkir ing njaba lawang taman.

5. Masplomas Moonlight Cinema

Ana apa-apa sing khusus babagan bisa nggulung ing kursi, nonton film ing lintang-lintang ing wayah sore. Nuduhake rong film ing wayah wengi lan nyawisake layanan pelayan penuh, Cinema Maplomas ndadekake wayah sore lan unik ing liburan.

ngendi kanggo taman?

Parkir bisa ditemokake ing sanjabane bioskop

Panggonan kanggo Nyewa mobil ing Gran Canaria

1. Roque Nublo

Salah sawijining papan sing paling misuwur lan paling dhuwur ing pulo kasebut. Panggonan kuna iki minangka dhasar sing gampang banget nalika sampeyan njupuk mobil ngrekrut nganti akeh pendakian. Iku worth kanggo views piyambak, njupuk kamera.

kepiye carane?

Saka bandara, tindakake rute darat GC-196 nganti dadi motorway GC-120. Tinggal ing dalan iki nganti bubar, lan njupuk GC-130, diiringi GC-600 sing bakal nglebokake Roque Nublo. Parkir ana ing kana.

2. Palmitos Park

Mesthi wae ora ana oyode swarga ing gunung-gunung ing sisih kidul. Kanthi taman lan pemandangan sing katon mudhun menyang samodra, panggonan iki minangka oase sing nyata. Njupuk kulawarga kanggo ndeleng dolphins, meerkats, amfibia lan manuk endah - apik kanggo njaluk ambegan hawa seger saka akeh ing kutha.

kepiye carane?

Saka Maspalomas ing pesisir sisih kidul, njupuk dalan gedhe GC-503 ing Lor kanggo 8 mil lan banjur njupuk kiwa, ndandani pratandha ing taman kasebut.

3. Firgas

Kutha cilik ing sisih lor pulo iki dikenal minangka Balkona Lor. Dumunung ing dhuwur gunung-gunung, sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing éndah saka pulo kasebut sadurungé, amarga mili menyang pesisir lor lan Samudra Atlantik. Yen katon ora nyenengake cukup, njupuk botol Firgas Water sing asalé saka spring mineral sing ana ing njaba kutha lan botol ing kene.

kepiye carane?

Saka bandara, lunga motorway GC-1 menyang Palma, banjur tindakake GC-2 ing pesisir lor. Njupuk kiwa nalika ndeleng GC-20 menyang Arucas lan ngirim tandha tandha menyang Firgas saka ing kana.

4. El Cabron Marine Reserve

Yen panas dadi akeh, adhem karo turu menyang hotspot gua Stingray Cave lan Barracuda Point sing adoh saka pesisir kidul saka Arinaga. Transportasi menyang poin nyilem kasedhiya saka maneka warna operator ing pinggir pesisir - kaya kabeh peralatan scuba sing perlu. Toko sekitar kanggo menehi hasil paling apik.

kepiye carane?

Saka bandara, arah kidul ing Autovia Las Palmas Puerto Rica. Metu ing Kanal Calle lan tindakake dalan iki menyang pinggir pesisir. Operator bakal gampang nemokake.

Istana romantis kanggo Pasangan ing Gran Canaria

Apa sampeyan mikir babagan liburan rong minggu, liburan akhir minggu sing cepet utawa malah bulan madu, ana akeh cara kanggo nikmati wektu romantis karo sing sampeyan tresna ing Pulau Canary iki. Pick mobil rental ing Gran Canaria, muat CD saka lagu sing paling disenengi, pop ing werna lan pilih endhase kanggo loro aktivitas iki:

Thrill-Seekers

Kanggo twosomes energetic utawa adventurous, ana macem-macem kegiatan sing ana ing pulo kasebut. Yen sampeyan pengin nggawe paling apik ing banyu segara sing prasaja ing Atlantik, sampeyan duwe pilihan kanggo olahraga, scuba diving, windsurf, jet-ski, parascend utawa malah njaga kaki sampeyan garing karo titik pelayaran utawa segara Fishing. Nanging, yen ora ngambangake kapal - supaya bisa guneman, sampeyan bisa mlayu menyang daratan kanggo minggat munggah gunung lan nggoleki, utawa menyang gunung-gunung ing sisih lor kanggo minggat, ngliwati, utawa mung ngenteni ing pojok pinggir kali minangka ombak padha kacemplung ing sangisore watu. Ngluwihi sing, sampeyan bisa nyewa sepeda lan jaran utawa malah numpak jaran ing sabuk ing pinggir pesisir utawa pedhalaman sing kasar.

Lumampah

Apa aktivitas sing wis dilakoni utawa sampeyan mung seneng nggoleki cara sing luwih sayah kanggo nglampahi wektu bebarengan, sampeyan ora bakal kesasar kanthi cara sing gampang, tangan-tangan-tangan. Yen sampeyan pengin sawetara privasi, tumuju kanggo ngumbara ing dunes pasir ing pesisir utawa ngunjungi Jardín Botánico, kebon gedhé ing Wétan Lor sing nduwèni pilihan tetanduran saka saben Kapuloan Canary ing layar. Sembarang kutha lan désa ing pulo kasebut mesthi ngunjungi kanggo toko, pasar, kafe lan galeri. Nanging yen sampeyan menyang Agüimes sampeyan bisa njelajah gua-gua kuna, sing wis diowahi dadi omah-omah, restoran lan gereja. Sampeyan bisa, mesthi, langsung ngetokake faktor roman kanthi mlaku-mlaku ing ngendi wae ing wayah surup, srengenge, utawa ing sangisore rembulan, langit kang kapenuhan.

Aja ngerteni, sampeyan bisa nedha nedha isuk ing ngendi wae ing pulo! Nanging, ngendi bakal paling romantis? Sampeyan bisa mbukak mobil kanthi kemul, sawetara pangan sing apik lan langsung menyang titik sing dikunci ing dhewe, utawa njupuk wektu kanggo njaluk frocked munggah ing hotel lan banjur nggawe dalan menyang salah siji saka lokasi atmosfer:

Casa Montesdeoca, Langkawi:

Dumunung mung minangka watu saka samodra, restoran iki dumunung ing plataran 16th Istana Merchant abad lan kapenuhan klapa lan tetanduran eksotis. Nyedhiyakake, intim lan menehi pilihan sajian masakan klasik Spanyol sing enom sing disenengi.

Restaurante La Aquarela, Patalavaca:

Restoran iki dumunung ing pinggir pesisir lan nduweni area njaba ruangan kanthi panorama laut. Iku prides dhewe ing aturan bahan tradisional lan ne abang lan putih. Seneng tapas disedhiyakake kanthi twist modern, gourmet ing lingkungan lilin.

Grill Costa Mar, Puerto Rico:

Bisnis kulawarga iki dadi mil ekstra kanggo nyedhiyani sambutan hangat ing restoran sisih pinggir cilik sing dumunung ing Puerto Rico lan spesialisasi ing sajian panganan seger sing digawa dening para nelayan lokal nalika sampeyan mangan.

Apa sampeyan wis ing liburan romantis kanggo Gran Canaria utawa mungkin uga duwe liburan romantis nalika sampeyan ana ing kono ?! Apa hotspot utawa aktivitas sing arep menehi rekomendasi? Kita seneng krungu wong-wong mau!

Link migunani:

Sewa Mobil Barcelona

Sewa mobil di Bandara Alicante