Temokake Rental Mobil Murah ing Los Angeles


    Car Rental Los Angeles penting yen sampeyan duwe kulawarga gedhe utawa pengin ndeleng paling kutha gedhe lan wilayah sakubenge. Kanthi carrentalchoice.com sampeyan bisa Book rental mobil ing Los Angeles online lan nyimpen nganti 10% tanpa amandemen lan ora biaya pembatalan.

    We offer rental mobil murah ing macem-macem kendaraan sing kalebu saka cilik ekonomi kanggo gedhe lan mobil mewah ngrekrut. Paling kendaraan otomatis nanging sampeyan bisa nemokake manual karo sawetara penyewanan sewaan mobil. Yen sampeyan minangka klompok gedhe sampeyan bisa ngapresiasi manawa kurban 7, lan 9 oleh para pelaku usaha lan kanggo kelompok luwih gedhe, sampeyan bisa nemokake minivan 12 seater.

    "Sewa Mobil Los Angeles ing diskon tarif karo NO Canellation, Ora Amandemen lan Ora Ana biaya Kartu Kredit. Simpen Nganti 10% online "

    Nggolek Online

    Gunakake formulir pencarian online kanggo nggoleki mobil sewaan sing ana ing Los Angeles. Cukup isi rincian ngisor judhul Rental Mobil Los Angeles Telusuri ing sisih tengen lan klik buku saiki. Iki bakal nggawa sampeyan menyang kaca asil sing nuduhake mobil sing kasedhiya.

    Car Rental Requirements

    Minangka ing paling tujuan kabeh pembalap kudu umur 21 utawa liwat, nyekeli lisensi sing sah lan kertu kredit saiki. Sampeyan uga kudu njupuk karo voucher mobil rental los angeles sampeyan nampa sawise pesenan lan paspor sampeyan. Yen umur 23 utawa ing 25 hubungi kita kanggo ngerteni luwih akeh babagan supir supir muda.


    Los Angeles Tips

    Los Angeles dikenal minangka LA minangka kutha paling gedhé ing California lan nomer loro paling gedhé ing Amerika Serikat. Jeneng Panggonan 'Angels of Angels' yaiku papan wisata sing misuwur kayata tandha lèr ing sisih lor, Observatorium Griffith, lan Balé Konser Walt Disney.

    Minangka salah sawijining kutha sing paling kerep dipanggoni California, salah sawijining tujuan utama Carrenatlchoice. Car Rental Choice tawaran mobil diskon ing Los Angeles uga 6,000 lokasi liyane ing saindenging donya.

    Sanajan sampeyan ora bisa nemokake gempa, Los Angeles wis tundhuk marang dheweke. Ing acara sing kaya mengkene sampeyan bakal diwenehake kanggo 'bebek lan tutup', nginep ing ngendi sampeyan ana ing tremor nalika ing jero ruangan sadurunge nggolek njaba. Bangunan lan struktur dirancang ing Los Angeles kanggo nahan lindhu sing kedadeyan ing kutha kasebut.

    Sebagian wilayah wisata ing Los Angeles dianggep 'aman', kalebu Hollywood, Westwood, Beverly Hills lan Downtown LA. Sanajan kutha iki isih dianggep minangka paling aman ing Amerika Serikat, bagean-bagean kutha ing wayah wengi kudu ditarik kanthi ati-ati ing wayah wengi, utamané yen tetep ngubengi wilayah pemukiman sing metu saka pusat, ing ngendi kegiatan gang wis akeh.

    Ngendhi mobil. Kenapa? Los Angeles lan kabeh atraksi sing uga nyebar metu antarane macem-macem bagean ing lan watara kutha. Penyewaan mobil penting yen sampeyan pengin nggoleki paling apik ing kunjungan sampeyan.

    Pake kostum nglangi lan kabeh kanggo pantai. Sanajan Los Angeles minangka metropolis sing akeh, uga nduweni sawetara garis pantai sing apik. Pantai Zuma ing tlatah sisih lor Malibu mung apik banget, saéngga San Onofre ing ujung kidul Orange County. Kabeh tawaran aktivitas olahraga lan surfing banget. Akeh pesisir sing gampang dituju dening dalan liwat Highway 1.

    Car Rental Los Angeles Airport

    Los Angeles Travel

    Lelungan menyang / saka Los Angeles

    Numpak pesawat

    Los Angeles disedhiyakake dening enem bandara utama, kalebu nomer 5 paling sibuk ing donya, LAX. Senajan dadi sawetara bandara, mung LAX nawakake penerbangan menyang / saka London ing Inggris liwat 4 operator utama internasional.


    LAX (Bandara Internasional Los Angeles)


    • Air France - London Heathrow.
    • British Airways) - London Heathrow.
    • United Airlineswww.united.com) - London Heathrow.
    • Virgin Atlantic (www.virgin-atlantic.com - London Heathrow.

    Njupuk ke Downtown Los Angeles saka LAX


    Kanthi Bus

    Bandara LAX nduweni terminal bus dhewe ing parkir C (bisa diakses dening bis gratis, sing nglayani bandara mung). Sawetara perusahaan bis sing beda nyedhiyakake layanan menyang / saka terminal bandara lan pusat kota Los Angeles, nanging sing paling murah lan paling efektif yaiku Bus Metro (nomer 42 lan 42a) sing nglayani bandara lan kutha, kanthi biaya sekitar £ 1.50 per tunggal lan ninggalake saben menit 15. Perjalanan njupuk antarane menit 25 lan 45 gumantung saka lalu lintas.


    Miturut Train

    Stasiun Union Los Angeles bisa digayuh kanthi njupuk kereta saka LAX lan lelungan menyang kutha liwat layanan Metro Rail (www.metro.net), Metrolink (www.metrolinktrains.com) utawa Amtrak (www.amtrak.com), kanthi rata-rata pamilikan $ 6 kanggo lelungan sapisan.


    Dening mobil

    Kanggo ngunjungi LA ing tengah kutha, njupuk jalan 405 ing sisih kidul sadurunge nggabungake Interstate 10 ing sisih kulon. Perjalanan iki biasane njupuk menit 30 gumantung saka lalu lintas.


    Miturut Taxi

    Ana dhuwit taksi gedhé sing ana ing sanjabane tingkat kedadeyan ngisor terminal kasebut. Tarif rata-rata ke pusat kota Los Angeles antara $ 30-35.


    Los Angeles Prices

    Mlumpat menyang Los Angeles bisa banget mirah. Sawetara pelaku usaha utama nawakake penerbangan bali saka sekitar £ 300 (kalebu pajak) nalika mlumpat tawaran khusus (sing kerep dilakoni sajrone taun, mriksa penet). Nalika lelungan casually, nyana pesawat kanggo biaya sampeyan watara £ 500 ing ekonomi nalika ora promosi sing mlaku.

    Akomodasi ing Los Angeles mesthi kasedhiya ing kelimpahan, kanthi kamar ing tangan kanggo cocog karo kabeh anggaran, raos lan syarat. Panggonan penting nalika manggon ing Los Angeles, Nanging, hotel apik cukup larang, kanthi rata-rata pusat kutha papat bintang bisa ngebaki sampeyan ing antarane £ 150- £ 200 ing wayah wengi. Kanthi manfaat saka nyewa mobil, sampeyan ora bakal adoh banget saka kabeh objek wisata utama lan bisa tetep rada njaba area pusat ing hotel sing apik kanggo sekitar £ 80 - £ 100 ing wayah wengi.

    Njupuk taksi sak kutha LA yen sampeyan wis metu lan ing wayah wengi mirah. Biaya ongkos minimal watara $ 3 lan mung $ 2 kanggo saben mil sakwise.

    Los Angeles minangka papan sing paling apik kanggo para pecinta pangan, kanthi pasugatan apik saka kabeh penjuru dunia sing ana ing harga sing cukup apik. Anjing asli asli Amerika kayata Fred 62 mung ing Sunset Strip nggawe pengalaman panedhaan sing gedhe lan mung bakal ngubengi $ 30 saben kepala - rega sing khas saka akeh panggonan wisata wisata wisata Los Angeles.

    Los Angeles Sightseeing


    • Hollywood Walk of Fame
    • Teater Cina Grauman
    • Mullholland Drive
    • Museum Getty
    • Pantai Venice Ocean Front Walk
    • Observatorium Griffith
    • Griffith Park
    • Paramount Studios
    • Universal Studios
    • Warner Brothers Studios

    Hollywood Walk of Fame

    Nglangi ing Hollywood Boulevard, Hollywood Walk of Fame bakal diwenehake kanthi cepet nalika sampeyan ndeleng lintang-lintang emas sing misuwur ing trotoar kasebut kanggo ngeling-eling sawetara pinunjul ing donya selebriti lan uga saiki. Awit 1960, selebriti 2200 wis diajeni, kanthi jeneng ing tengah bintang terrazo tembaga. Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng jeneng-jeneng sing misuwur kayata James Dean, Marlon Brando, Elvis Presley, Gene Autry, Eddie Murphy John Lennon - praktis sing ana ing tataran lan layar sing wis dadi tandha penting ing donya. Yen sampeyan pancen cukup - sampeyan bisa uga ana ing wektu nalika selebriti ana ing wong sing diresmikake ing Walk of Fame. Sampeyan bisa mriksa jadwal indhukure ing wayah wengi liwat Kamar Dagang Hollywood ing 001 323 469 8311.
    www.hollywoodchamber.net, Hollywood Boulevard.

    Teater Cina Grauman

    Teater Grauman Cina tanpa pitakonan salah sawijining landmark paling gedhe ing Hollywood. Dibukak ing 1927 dening promotor eponim ing 1927, téater asli nyelenggarakaké manéka pertunjukan panggung lan banjur dadi premier film pisanan. Saiki, mayuta-yuta pengunjung teka kanggo nggoleki lawang mlebu sing misuwur, ing ngendi luwih saka bintang-bintang 160 sing nyetel tangan / tlempongan lan tanda tangan menyang beton - saiki tradisi terkenal lan internasional sing diakoni. Ngarep-arep kanggo ndeleng citra bintang kaya Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Ginger Rogers, Paul Newman lan Humphrey Bogart. Tlatah sing luwih luar biasa bisa ditemokake kanggo narik kawigaten para penggemar Star Wars ing bentuk roda-roda R2-D2. Bioskop isih aktif, nuduhake film modern lan klasik.
    www.manntheatres.com/chinese 6925 Hollywood Blvd, tel: 001 323 464 8111
    Tiket karcis: $ 11

    Mulholland Drive

    Mung sing ngasilake ganjaran sewa mobil bisa ngetokake saluran iki sing misuwur - setelan kanggo jumlah film sing ora kaetung, sing uga menehi panemu ing kutha sing luar biasa.

    Museum Getty

    Muséum sing luar biasa iki ndadèkaké arsitèktur lan patung sing ora bisa ditemtokaké, kalebu sawetara sing paling misuwur ing donya. Kasedhiya ing marmer Italia sing éndah lan furnitur Perancis sing mewah, nganggep yèn Van Gogh's Irises (sing ngasilake museum 27m kanggo diakuisisi) lan dianggo kaya Roy Lichtenstein, Joan Miro lan Isamu Noguchi. Sarta museum iki apik banget, mobil kabel saka taman mobil ing dasar bukit sing apik banget, ngidini sampeyan njupuk views ing Los Angeles.
    www.getty.edu 1200 Getty Centre Dr, Tel: 001 310 440 7300
    diakoni free

    Pantai Venice Ocean Front Walk

    Ora ana kunjungan neng Los Angeles bisa lengkap tanpa ngunjungi bohemian paradise Pantai Venice. Ing antarane para pemain werna, musclemen, wanita bikini lan bikers, mlaku ing pantai pesisir Californian iki - sakdurunge ngetokake panulis Beat sing misuwur kayata Jack Kerouac, Allen Ginsberg, William S. Burroughs lan akeh liyane.
    www.venicebeach.com Venice Boulevard.

    Observatorium Griffith

    Diresmikake saka film Rebel Without a Cause, kubah tembaga Observatorium Griffith wis landmark terkenal Hollywood Hills wiwit dibangun ing 1935. Sasampunipun proyek restorasi ekstensif rampung ing 2006, proyeksi 'Center of the Universe' ingkang dipuntampilaken ing teater kursi 300 menika namung apik tenan, nedahaken planet lan lintang-lintang ingkang dipunwiwiti saking mripat manungsa. Observatorium uga nduweni fitur luwih saka spasi 60 lan pameran sing terkait karo astronomi. Kunjungan punika larang regane piyambak kanggo views apik antarane LA.
    www.griffithobservatory.org 2800 E. Observatory Rd, Tel: 001 213 473 0800
    Dewasa £ 7, anak $ 3.


    Griffith Park

    Ngemot hektar 4107, Griffith minangka taman kutha paling gedhé ing Amérika Sarékat. Ing taman sampeyan bakal nemokake dalan sing mlaku, numpak jaran, golf, nglangi, muter lan akeh situs piknik. Taman uga isin Los Angeles Zoo lan Museum ing Amérika Kulon. Los Angeles Zoo (dibuka ing 1966) minangka salah sawijining paling apik ing Amerika. Senajan luwih cilik tinimbang Kebon Binatang San Diego sing gedhe banget, akeh pengawetan lan kewan sing gedhe banget, kayata pameran Gorilla Silverback sing fantastis, minangka 'alas' sing ngandung simpanse, World of Birds Show lan habitat Lion Lion Cliffs. Museum Amérika Kulon ngandhut artefak 78,000 sing ngrayakake film sing gegandhengan karo koboi lan nyawa sing bener-bener urip ing 'Wild West'.

    Los Angeles Zoo: www.lazoo.org, Griffith Park, 5333 Zoo Dr. Tel: 001 323 644 4200
    Dewasa $ 10, anak $ 5.

    Museum ing Amérika Kulon: www.autrynationalcenter.org, Griffith Park, 4700 Western Heritage Way
    Dewasa $ 9, anak $ 3.


    Paramount Studios

    Apes banget, Paramount minangka studio film utama sing ditinggalake ing tengah-tengah kutha Hollywood, nanging bisa ditemokake paling gedhe ing donya. Pengunjung bisa mlaku-mlaku sajrone demo rong jam saka fasilitas studio, sing mbutuhake sampeyan kanggo nyetel layar-layar kanthi aktual, nyetel film, fasilitas televisi lan soundstage, sanajan sampeyan mung bisa nindakake nalika kamera ora nggulung. Nanging, akeh pengunjung bisa nonton selebriti-selebriti sing misuwur ing layar cilik lan perak yen wektu iku langka.
    www.paramount.com, 5555 Melrose Ave. Tel: 001 323 956 1777
    Diakoni dening advance booking mung: $ 35.


    Universal Studios

    Dadi, salah sawijining taman hiburan sing paling gedhe lan paling misuwur ing donya. Tunggangan sing gegandhengan karo film anyar lan akeh ditambah saben taun ing koleksi sing wis luar biasa. Studio isih aktif, kanthi akeh acara TV lan film sing difilmaké saben dina. Objek wisata paling gedhe ing taman saiki yaiku perjalanan Simpsons kanthi tema, uga Shrek lan uga tur studio, sing dadi panggonan acara TV populer kayata Desperate Housewives lan film Tom Cruise Perang Dunia.
    www.universalstudioshollywood.com, 100 Universal City Plaza. Tel: 001 1800 8648 37725
    Various macem-macem entri entri gumantung ing dawa kunjungan lan nomer wong ing grup (waca situs web kanggo rincian).


    Warner Brothers Studios

    Salah siji studio sing paling aktif ing dunya mbukak lawang kanggo para pengunjung kanggo apa sing disebut 'Wisata VIP' fasilitas. Sawisé sajarah ringkes saka studio, grup wisata dijupuk ing 'golf cart' ing saindhenging tahapan swara, set kerja, toko-toko kerajinan (ing ngendi set kasebut dibangun) lan aktivitas liyane ing layar. Nalika sampeyan ngelajengake studio, aja kaget ndeleng lintang sing misuwur ing dunya sadurunge nggoleki demo ing Museum Warner Brothers sing ngemot, sing ngemot peraga lan artefak terkenal saka akeh film sing misuwur.
    www.wbstudiotour.com, 3400 Riverside Dr. Tel: 001 818 972 8687
    Mlebu awal, nggayuh $ 42.

    Summary
    Car Rental Los Angeles
    Rating pangguna
    5 adhedhasar 6 votes
    Service Koleksi
    Car Rental Los Angeles
    Jeneng Pandhuan
    Carrentalchoice.com - Car Rental Los Angeles,
    area
    Los Angeles
    Description
    Car Rental Los Angeles Review.

Prestige Car Rental Las Vegas

Tujuan kita kanggo nemokake sampeyan sing paling murah kanggo nyewa mobil USA - Las Vegas. Kita mung menehi hasil karo perusahaan utama Amerika Serikat - Las Vegas sing nyewa mobil, supaya sampeyan bisa uga yakin yen bakal manggon ing motto kita, mbayar kurang, entuk luwih. Kanggo nggoleki sampeyan nggawe paling sithik USA - nyewa mobil Las Vegas, ...

Terus maca

Last Minute Car Rental Booking Deals

Nemokake menit pungkasan Car Rental bisa uga angel banget nalika sampeyan lelungan menyang bandara utawa menyang negara liya. Pilihan paling apik yaiku nggunakake Car Rental Mobile App kanggo Book mobil online nalika sampeyan lelungan, ing mendhoan menyang bandara utawa nunggu ing bandara kanggo pesawat sampeyan. Panelusuran menit terakhir bisa dadi ...

Terus maca

Bandara paling sibuk di dunia

Los Angeles (LAX) 101.4 jutaan Hong Kong (HKG) 89.9 jutaan Hong Kong (HKG) 78 jutaan Hong Kong (HKG) 76.9 juta Dubai (DXB) 75.3 yuta Paris (CDG) 74.98 yuta Dallas / Fort Worth (DFW) 74.93 juta Sumber: Laporan Dewan Internasional pendahuluan Dewan

Terus maca

Tip kanggo Milih Rental ing Bandara Alicante-Elche

Nalika sampeyan nyewa mobil ing Bandar Udara Alicante, manawa sampeyan ngerti apa perusahaan paling apik sing digunakake kanggo layanan mobil sing ngrekrut sampeyan bisa mriksa kabeh kondisi ing antarane tawaran sadurunge sampeyan lelungan menyang Alicante Spanyol. Kanggo tawaran sing luwih apik lan luwih murah ing penyewanan jangka panjang, bukak buku ing ngarep. Dina iki, paling kita miwiti panelusuran kita ing ...

Terus maca