Nglindhungi Orlando kanthi mobil iku cara paling gampang kanggo lelungan, luwih-luwih yen sampeyan lelungan karo kulawarga. Kanggo ngunjungi saben daya tarik wisata sampeyan bakal kudu lelungan akeh. Carrentalchoice nawakake macem-macem mobil ngrekrut sing kasedhiya kanggo ngumpulake nalika sampeyan tiba ing Bandara Orlando. Book iki sadurunge sampeyan lunga lan nampa diskon tarif. Sampeyan bisa Book rental Orlando Airport mobil ing kapercayan ngerti yen kita ora duwe pembatalan utawa amandemen Fees!

Alamat:
Orlando International Airport (MCO) Orlando
Florida 32827


Fasilitas Internasional Orlando

Blanja

Bandar Udara Internasional Orlando ora bakal ditudhuh amarga ora duwé toko kanggo para wisatawan sing pengin ngentèkaké dhuwit sing pungkasan sadurungé bali! Ing bandara, sampeyan bakal nemokake pirang-pirang toko sing ana hubungane karo Sea World / Kennedy Space Center / Disney / Universal Studios menehi sampeyan kesempatan sing pungkasan kanggo njupuk sawetara peralatan sadurunge bali. Ana uga akeh perusahaan sing diduweni toko lan mainstream, kayata Guess, Borders, Lush, Oakley, Harley Davidson lan Swatch. Kabeh iki ana ing ndhuwur gerbang kewajiban gratis, toko pangan lan media.

Fasilitas Migunani

  • Koper bagasi
  • Biro perubahan
  • Spa - ditemokake ing departure
  • FedEx - kanggo ngirim paket ekspres
  • Informasi Pusat
  • Kios Internet
  • Kantor pos
  • Bank lan cashpoints
  • Payphone
  • UPS - kanggo ngirim paket ekspres
mangan

Meh kabeh restoran lan kafe bisa ditemokake ing jantung bandara ing Hall Food. Nyuwun nemokake sajrone sajrone restoran panganan cepet ing antarane warung kopi kayata Starbuck. Ana uga restoran ing ngendi sampeyan bisa mangan sedheng konvensional.

Pranala migunani: Car Rental Orlando