Informasi Lokal Chicago

    Sing nduweni leluhur Irlandia - utawa sing mung seneng-seneng wae kanggo dhengkul - kudu ngelingake acara pawai 50th St Patrick Day di Chicago. Parade ing Maret 12th bakal weruh band-band marching, ngapung lan ratusan warga sing nganggo ijo sing bakal teka ing wayah sore. Pawadan kasebut diwiwiti ing Balbo lan Columbus nalika udakara, nerusake menyang Lor Columbus Drive menyang Fountain Buckingham. Salah sawijining aspek sing luwih luar biasa babagan prayaan Chicago St Patrick's Day yaiku tradhisi dyeing Green River ing Chicago. Ing 1962, tukang pipi kutha kang overalls wis dicelupake pemimpin buruh inspirasi ijo Stephen Bailey kanggo nguripake ijo kali kanggo St Patrick Day. Water green, marchers green and for adventurous, even beer green are on offer! Nanging nemen ndeleng Chicago ing kabeh kamulyan ijo, njupuk mlaku-mlaku tengah sawise peteng lan ndeleng atusan gedung banjir karo cahya ijo, kalebu Gedung Hancock lan Menara Sears. Sanajan ana sawetara sing ngira-ngira ukuran perayaan Chicago, kutha iki nduweni warisan Irlandia sugih. Tuwuh saka sawetara imigran sawetara ing 1830, Chicago dadi kutha Irlandia nomer papat paling gedhé ing Amérika déning 1860. Nanging ing taun 50 pungkasan, St Patrick's Day dadi luwih akeh tinimbang mung perayaan Irlandia, karo wong-wong saka kabeh budaya njupuk ing perayaan. Sampeyan ora bisa ing Irlandia, utawa dadi Irlandia, nanging sijine ing eseman gedhe lan terus Guinness dhuwur, amarga wong Irlandia kabeh ing dina iki.

    Car Rentals Near Chicago

    Oak Park Car Rentals (8mi), Bedford Park Car Rentals (11mi), Evanston Car Rentals (11mi), Skokie Car Rentals (12mi), Brookfield Car Rentals (12mi), Franklin Park Car Rentals (13mi)

    Tujuan kita kanggo nemokake sampeyan sing paling murah kanggo Chicago Car Rental. Kita mung menehi hasil karo perusahaan penyewaan mobil utama Chicago, supaya sampeyan bisa yakin yen kita bakal manggon ing motto kita, mbayar kurang, entuk luwih.