Sewa Mobil Internasional Miami

Car Rental ing Bandar Udara Internasional Miami

Luwih saka 40 yuta penumpang ngliwati penerbangan meh 400,000 saben taun ing Bandar Udara Internasional Miami, supaya sampeyan ngerti yen sampeyan bakal kebangkrutan ing fasilitas populer mung bursting karo fasilitas banget. Apa maneh, mung menit 15 mudhun FL-836 E menyang downtown Miami, supaya nyewa mobil ing Miami Airport ndadekake rasa sampurna lan cara paling apik kanggo njelajah Florida Kidul.

Minangka akeh bandara North American, Miami duweni pusat sewa mobil khusus, dikenal minangka Pusat Sewa Mobil Miami (RCC). Iki paling ngrambah liwat MIA Mover sing anyar sing dibukak, jembatan 1.25 kanthi otomatis ngubungake terminal 3 Bandara Miami karo Stasiun Pusat lan RCC nggawe kabeh proses munggah lan ngilangi angin.

Given popularitas Florida minangka tujuan, iku sethitik surprise sing Miami Airport kaya sibuk rental mobil hub. Pancen bandara dadi papan kanggo kendaraan 6500 lan dadi salah sawijining tujuan sewa paling sibuk ing donya.

DriveNow mbantu ngilangi ngrekrut panyimpenan mobil sing ngatur nalika rawuh kanthi ngidini lelungan kanggo mbandhingake penawaran paling apik ing rental mobil ing Bandar Udara Miami saka merek global sing terkenal lan dipercaya global lan kabeh saka kenyamanan komputer, tablet utawa malah ponsel.

Iki rental rental kalebu Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz lan Sixt lan hubungan jangka panjang karo saben njamin kita bisa nerbitake reregan paling apik sing kasedhiya kanggo rental Airport Miami kanggo ngidini sampeyan ngunci ing tawaran gedhe sadurunge ninggalake omah .

Lelungan menyang / saka Miami Airport

Numpak pesawat

Miami diayahi déning rong bandara internasional; Miami International lan Fort Lauderdale International, sanajan mung mantan nawakake layanan langsung menyang / saka UK. Bandara iki dumunung watara wolung mil ing sisih lor-wétan kutha Miami lan minangka bandara paling sibuk ing negara bagéyan Florida, nangani penumpang 34 yuta saben taun.


Bandara Internasional Miami (www.miami-airport.com)

  • American Airlines - menyang / saka London Heathrow.
  • British Airways - menyang / saka London Heathrow.
  • Virgin Atlantic - menyang / saka London Heathrow.

Njupuk ke Downtown Miami Saka Bandara Internasional

Kanthi Bus

Departemen Transit Miami-Dade (www.miamidade.gov/transit) nyedhiyakake layanan Metrobus kanggo kabeh wilayah Miami-Dade County menyang / saka bandara. Stasiun bis bisa ditemokake ing Tingkat 1 saka Terminal E.


Miturut Train

Layanan Metrobus sing dikelola dening Departemen Transit Miami-Dade nyambung menyang stasiun jaringan komuter Tri-Rail (www.tri-rail.com) ing wétan bandara. Sambungan sing nyambung kasedhiya ing kabupaten Broward lan Palm Beach. Yen sampeyan duwe tiket penerbangan, lelungan nggunakake metode transportasi iki gratis.


Dening mobil

Njupuk downtown Miami banget langsung saka bandara. Saka kutha, njupuk Interstate 95 metu ing lor LeJeune Road ing ngendi sampeyan bakal miwiti kanggo njupuk pratandha kanggo bandara. Yen lelungan saka lor, njupuk interstate 95 kidul menyang SR112. Saka kidul-kulon, njupuk SR826 ing lor lan mung metu ing sisih lor LeJeune Road, ing ngendi sampeyan bakal njupuk pratandha kanggo terminal bandara.


Sewa Mobil

Meja nyewa mobil bisa ditemokake ing Tingkat 1 saka wilayah reclaim bagasi ing para rawuh. Book karo Carrentalchoice.com sadurunge lunga lan nampi tarif diskon, tanpa biaya pembatalan utawa amandemen.


Miturut Taxi

Maskapai operator Taksi lan Supershuttle (www.supershuttle.com) kasedhiya ing gedung kedatangan (level ground) ing bandara ing njaba wilayah klaim bagasi. Kanggo tarif, kunjungi http://www.miami-airport.com/html/taxi_and_shuttle_service.html.

Car Rental Suppliers in Miami Airport

Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Airport (MIA), Downtown Miami
99 Southeast 2nd Street
Miami FL 33131
Amerika Serikat
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Airport (MIA), Bandar Udara Internasional Miami
3900 Northwest 25th Street Suite 402
Miami FL 33142
Amerika Serikat
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Airport (MIA), Port of Miami Shuttle kanggo Cruise Ships
99 Southeast 2nd Street
Miami FL 33131
Amerika Serikat
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Airport (MIA), Sears Auto Center - Coral Gables
3655 Southwest 22 Street (at Douglas Rd)
Miami FL 33145
Amerika Serikat
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Airport (MIA), West of Miami Airport
6101 Northwest 74th Avenue
Miami FL 33166
Amerika Serikat
Alamo Car Rental
Alamo Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami Downtown
100 Chopin Plz
Miami FL 33131
Amerika Serikat
Alamo Car Rental
Alamo Car Rentals Miami - Airport (MIA), Langkawi Intl Arpt
3900 Nw 25th St
Suite 400
Miami FL 33142
Amerika Serikat
Budget Car Rental
Budget Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami
89 Se 2nd Street
Miami FL 33131
Amerika Serikat
Budget Car Rental
Budget Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami Coral Gables Sears
3655 Southwest 22nd Street
Miami FL 33145
Amerika Serikat
Budget Car Rental
Budget Car Rentals Miami - Airport (MIA), Bandara Miami Intl
3900 Nw 25th Street, Suite 403
Miami FL 33142
Amerika Serikat
Budget Car Rental
Budget Car Rentals Miami - Airport (MIA), Port Of Miami
89 Se 2nd Street
Miami FL 33131
Amerika Serikat
Dollar Car Rental
Dollar Car Rentals Miami - Airport (MIA), Bandara Miami Intl
3900 Nw 25th Street
Miami Ap FL 33142
Amerika Serikat
Dollar Car Rental
Dollar Car Rentals Miami - Airport (MIA), Port Miami
3900 Nw 25th St
Port Saka Miami FL 33142
Amerika Serikat
Europcar Car Rental
Europcar Car Rentals Miami - Airport (MIA), Bandar Udara Internasional Miami
Mangga Pindhah Ke Kauntungan Advantage
3900 Nw 25th Street - Suite 404
Miami 33142
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), Doral HLE
7930 Nw 36 St Ste 2101
Miami FL 33166
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), East Hialeah HLE
4020 E 8th Avenue
Hialeah FL 33012
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), Landmark
5700 Nw 36th Street
Miami FL 33142
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami Airport Marriott
1201 Nw 42nd Ave
Miami FL 33126
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami Central HLE
2940 Nw 36th Street
Miami FL 33142
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami DT HLE
229 Se 2nd Street
Miami FL 33131
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami Intl AP
3900 Nw 25th Street Suite 410
Miami FL 33142
Amerika Serikat
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami Marriott Biscayne
1633 NORTH BAYSHORE DRIVE
MIAMI DT FL 33132
UNITED STATES
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Airport (MIA), THE BILTMORE HOTEL
1200 ANASTASIA AVE
CORAL GABLES FL 33134
UNITED STATES
Sixt Car Rental
Sixt Car Rentals Miami - Airport (MIA), Miami Downtown
330 Se 1st St
Miami 33131-2002
US
Sixt Car Rental
Sixt Car Rentals Miami - Airport (MIA), Bandar Udara Internasional Miami
3900 NW 25th Street #407
Miami 33142
US
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rentals Miami - Airport (MIA), Bandara Miami Intl
3900 Nw 25th Street
Miami Ap FL 33142
Amerika Serikat
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rentals Miami - Airport (MIA), Port Miami
3900 Nw 25th St
Port Saka Miami FL 33142
Amerika Serikat