Bandingake Sewa Mobil ing Bandara Geneva (GVA)

Sewa Mobil Murah Geneva Airport Swiss



Yen sampeyan lelungan menyang Jenewa taun iki, cara sing paling gampang lan paling gampang kanggo ngubengi yaiku kanthi nyewa mobil, nanging ana sawetara hal sing perlu sampeyan eling kanggo njamin trip sampeyan ora gampang.

Sadurunge sampeyan lelungan, elinga sampeyan kudu:

Lisensi Driving (Goes tanpa matur!).

Kartu Kredit - Sampeyan kudu nampilake kertu kredit sing bener nalika njupuk kendaraan.

Voucher Car Rental - Priksa manawa sampeyan wis dicithak iki lan mriksa kabeh rincian sing bener sadurunge sampeyan ninggalake uk, yen sampeyan duwe pitakonan nelpon nomer freephone ing voucer.

Sampeyan perlu ngeling-eling yen bandara Geneva ana ing perbatasan Prancis / Swiss, supaya sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ngerti sisih ngendi sampeyan milih mobil sampeyan munggah. Minangka negara loro kasebut uga nduweni panyedhiya beda, sampeyan bisa nemokake yen rega ing sisih Prancis beda karo rega ing sisih Swiss, mesthi trep kanggo mriksa yen sampeyan entuk hasil paling apik.

Yen sampeyan Ski, sampeyan kudu mriksa apa paket ski sing disedhiyakake, utawa sampeyan pengin njaluk pitunjuk babagan peralatan tambahan sing sampeyan butuhake kayata rak Ski lan rantai salju, maneh, wenehana menehi kita dering ing telpon gratis nomer yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon.

Milih rental mobil ing Bandara Geneva

We offer online sing paling murah mobil rental Geneva Airport. Pilih saka kabeh perusahaan rental sing beda lan bukak dina iki kanthi yakin. Carrentalchoice nelusur pemasok rental mobil paling murah lan terkenal ing Swiss. Telusuri lan pilih saka mobil van, mini, ekonomi lan kompak. Mung nggawe pilihan sampeyan lan bukak mobil rental Bandara Geneva saiki. Kanthi nggunakake mesin booking carrentalchoice.com, sampeyan dijamin pranata straightforward lan rental mobil all-inclusive Bandara Geneva

Milih sewa mobil tengen ing Bandara Geneva

Ing Bandara Jenewa [GVA] Penyewaan mobil dibagi dadi merek liyane. Yen sampeyan nggoleki telusuran model ing mesin kita kanggo kabeh mobil sing kasedhiya ing Bandar Udara Geneva, nyewa mobil.

Geneva Lake

Lelungan menyang lan ngubengi Jenewa

Numpak pesawat

Ing taun-taun pungkasan, maskapai penerbangan murah wis mbukak dalan menyang Geneva (www.gva.ch) saka UK nggawe harga perjalanan udara menyang kutha luwih kompetitif kaya para Easyjet, Flybe lan Jet2 kabeh sing nyedhiyakake layanan sing terjangkau saka Geneva.

Maskapai sing terbang ke Geneva saka UK:

Aer Lingus - menyang / saka Belfast International (saka Desember 2008).
Air France - menyang / saka London City Airport.
Blue Islands - menyang / saka Jersey.
BMI Baby - menyang / saka Birmingham, Cardiff, East Midlands lan Manchester.
BA - menyang / saka London Gatwick lan Heathrow.
Easyjet - kanggo / saka Belfast International, Birmingham, Bristol. East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Liverpool, Gatwick, Luton, Stansted, Manchester (saka 2008 Desember) lan Newcastle.
Flybe - kanggo / saka Exeter, Pulo Man, Jersey, Newquay, Norwich lan Southampton.
Flyglobespan - kanggo / saka Edinburgh.
Jet 2 - menyang / saka Leeds / Bradford.
Saudi Arabian Airlines - menyang / saka Manchester.
Swiss European Airlines - menyang / saka London City Airport lan Manchester.
Thomsonfly - menyang / saka Robin Hood Airport (Doncaster / Sheffield).

Saka Bandara Geneva Kanggo Pusat Kutha

IATA Code: GVA; Lattitude: 46.233333; Bujur: 6.116667;

Jenewa - Lapangan Swiss Airport (GVA) dumunung ~ 4 kilometer saka pusat kutha Geneva.

Dening mobil

Akeh pengunjung ing kutha milih kanggo nyewa mobil kanggo keluwesan lan kabebasan kasebut. Yen sampeyan mlebu menyang bandara Geneva, sampeyan bisa milih kanggo nyewa rental mobil saka sisih Prancis utawa Swiss. Kanthi Nyewa Mobil Jenewa, sampeyan uga bisa milih kanggo mobil sampeyan saka pusat kota Jenewa lan Bandara Geneva.

Transportasi umum

Pusat kutha Geneva bisa dikunjungi dening bus antrean nomer 10 (http://www.tpg.ch/fr/ligne10) biaya 3CHF, utawa £ 1.50) lan godhong saben menit 15. Sepur (www.unireso.com) saka terminal dhewe-dhewe bandara gratis sing dituju dening wong-wong sing teka kanthi pesawat kanthi njupuk tiket ing kios Transportasi Jenewa ing terminal kedadean lan sah kanggo 80 menit sawise sampeyan rawuh.

Utamane taksi saka bandara biaya kira-kira 35CHF (£ 17.50) saben cara.

Nggoleki ing Geneva

Jet d'Eau katon ing saubengé Waterfront Lac Léman lan gampang ditemoni ing Jardin Anglais sing éndah. Jet d'Eau minangka sumber banyu sing nyenengake banyu ing 140m. Awalipun, sumber air mancur punika dipunginakaken kanggé mupangataken tekanan kanggé ngasilaken listrik saking kali Rhone, ananging penduduk lokal narik kawigatosanipun, pamaréntahan mutusaken kanggé damel acara permanen, nambah lampu ingkang éndah wonten ing sumber air mancur, saengga dados langkung spektakuler ing wayah wengi.

Cathedrale St. Pierre
Katedral abad kaping 12 éndah Jenewa minangka bagéan saka sejarah Swiss, agama, lan sejarah. Gereja iki uga paling misuwur minangka omah saka John Calvin - salah sijine pemimpin Reformasi Protestan, kanthi kursi kayu sing dipigunakaké déning Calvin ing acara kanggo pengunjung ing gereja. Wilayah ing ngisor katedral kasebut tundhuk karo penggalian anyar, ngumumake bukti-bukti masa lalu sing sejahtera nalika jaman Kekaisaran Romawi. Katedral uga dipercaya minangka salah siji saka telu sing wis ana ing situs iki sajrone sajarah. Saliyané ing kene, uga mlebu lan ndeleng Museum Internasional Reformasi, sing ngidini sawijining inspirasi kanggo reformasi kekristenan, saéngga salah siji menara katedral kanggo kutha sing ora ditemtokake.

Palais des Nations
Bangunan Palais des Nations ingkang wiyar dipuntemtokaken ing taman ingkang éndah lan asring dados tuan rumah Liga Bangsa-Bangsa. Punika patut dipun dhawuh piyambak namung kangge ningali Balai Majelis ingkang luar biasa, ingkang dados tuan rumah pertemuan penting para pamimpin dunia bangsa-bangsa ingkang paling ageng ing donya. Palais sing digabung ing gedung iki nduweni kumpulan seni rupa sing apik banget uga perpustakaan.
14 Avenue de la Paix. Tel: 0041 22 917 48 96.
Dewasa 8.50CHF, anak 4CHF. Bukak 10am - noon lan 2pm-4pm

Museum Palang Merah Internasional
Museum Palang Merah arguably salah siji saka Eropah paling formidable. Museum njupuk sampeyan liwat sajarah organisasi lan relief kamanungsan sing wis ana sajrone peperangan lan bencana alam liwat layar sing nggegirisi, pameran fotografi lan artefak sange.
17 Avenue de la Paix. Tel: 0041 22 748 95 25
Dewasa 10CHF, anak 4CHF. Bukak saben dina 10am-4pm kejaba ana.

Tip Top Jenewa

Swiss pancen wektu sing cetha nalika kedadeyan, supaya rencana kunjungan lan kunjungan sak durunge ditutup. Tuladhane; yen museum nutup ing 5pm, nyana staf bakal miwiti ushering sampeyan ing 4.45pm.

Yen sampeyan tiba ing bandara, mesthekake sampeyan Pick tiket mobil gratis menyang kutha sadurunge njupuk tas minangka tiket mung 80 menit sawise wektu rawuh lan ana bakal antrian gedhe kanggo njaluk wong yen wong wis dijupuk sing bagasi .

Senadyan kejahatan kasar ora ana, panggonan sing dibangun ing tengah-tengah Jenewa minangka titik panas kanggo para pencuri cilik lan pickpockets - dadi asring barang-barang sampeyan.

Jenewa uga nduwéni nomer hotel sing bisa ditemokake, lowongan kerja bisa dadi langka sajrone panemon internasional lan konperensi bisnis sing gedhé.

Geneva Fountain

Akomodasi ing Geneva

Luxury

Des Bergues
Dekadèn lan kemewahan wis metu saka salah sawijining hotel paling rame ing Jenewa, sing uga katon ing setelan kutha sing tepat lan Pont des Bergues. Iku njaba kura-kura njaba kanggo dekorasi lan hiasan sing apik banget. Des Bergues minangka papan istirahat favorit nalika ngunjungi Royalty saka penjuru donya ing Geneva.
Grand Hotel Kempinski
Kempinski minangka alternatif modern kanggo Des Bergues, ngarang desain interior moda lan uga fasilitas sing nyenengake, kalebu pusat perbelanjaan cilik, klub kesehatan gedhé lan gedung olahraga uga sawetara kamar konferensi.

Mid-range

Novotel Residence Studio
Hotel utama ing kutha Geneva cenderung banget larang, Nanging, Novotel nyedhiyakake hotel modern iki kanthi rata-rata saben 125CHF saben kamar saben dinane. Hotel uga dilengkapi karo area pawon minangka bagéan saka sampeyan, sing bakal biaya 100CHF ekstra ing ndhuwur tarif kamar.
35 Rue de Berne. Tel: 0041 22 909 90 00

Le Montbrillant

Dumunung ing gampang banget stasiun sepur, Le Montbrillant nawakake kamar-kamar ayu lan fasilitas panedhaan sing apik, kanthi loro restoran sing lungguh ing njaba. Kamar ing lantai paling dhuwur nduweni atap miring karo langit-langit lan uga menehi panemu sing bisa ngetung ing kutha.

budget

Youth Hostel Geneva.
Brilliantly dumunung ing jejere bar, restoran lan stasiun sepur. Kanthi campuran kamar asrama lan kamar pribadhi, Hostel Youth Geneva resik, dikelola kanthi apik lan menehi alternatif terjangkau kanggo akeh hotel sing paling ageng, kanthi prices wiwit sethithik 25CHF saben wengi.

City Hostel Jenewa
Menehake maneh ing wayah sore lan stasiun sepur, asrama iki uga watu-watu ing pasar pangan ing Paquis. Asrama uga menehi fasilitas banget kalebu internet, pawon komunal. Bilik-kamar sing ditemtokake lan pribadi bisa ditata, kanthi harga sing diwiwiti ing 28CHF.

Pedoman Price Geneva

Mata uang yaiku Jenewa Swiss Franc, kanthi 1CHF equals 100 centimes.
Minangka kasebut, akomodasi ing Jenewa bisa larang regane kanggo wong-wong sing seneng lelungan ing budget. Liyane saka Hostel Pemuda Geneva sing nyadhiyakake kandhang ing 25CHF, bisa nggoleki £ 70- £ 100 ing wayah wengi kanggo hotel mid-range lan munggah saka 330CHF kanggo pilihan mewah utawa limang bintang. Transportasi umum ing Jenewa Nanging, pancen gratis kanggo sapa waé sing manggon ing sawijining hotel utawa asrama. Tepat, dipercaya, modern lan efisien, ora ana alesan kanggo nggunakake taksi (sing asring ngisi kaya 20CHF kanggo lelungan ing CBD). Tarif alkohol sing moderat dibandhingake karo UK. A bir bakal biaya kira-kira 5CHF-7CHF gumantung ing ngendi sampeyan lunga, nanging layak njagong meal bakal biaya minangka 40CHF saben wong.

Kanggo ndeleng tarif exhange paling anyar, mangga kunjungi xe.com

Geneva Quick Facts

Negara
Swiss
populasi
178722
Dialing Code
+ 41
Zona wektu
UTC / GMT + jam 1
Currency
Franc Swiss (CHF)

Komentar Sewa Pelanggan Lapangan Terbang Geneva

20 / 06 / 2016 - Pengacara Mobil sampurna ing Jenewa wektu sabanjure aku bakal njaluk navi kaya aku ilang.

24 / 06 / 2016 - Supaya kita nggunakake pilihan rental mobil, ora ana masalah kanggo njupuk mobil kita ing bandara geneva lan bali menyang panggonan liyane.

15 / 07 / 2016 - Kita seneng-seneng liburan kita bakal nggunakake carrentalchoice maneh.

27 / 08 / 2016 - Pemilihan iki gampang lan mobil iki resik Aku banget nyaranake Avis & carrentalchoice.


Jenewa Car Rental Directory

Carouge Car Rentals (1 mi)
Lancy Car Rentals (1 mi)
Cointrin Car Rentals (2 mi)
Onex Car Rentals (2 mi)
Plan-les-Ouates Car Rentals (2 mi)
Le Grand-Saconnex Car Rentals (3 mi)
Gaillard Car Rentals (3 mi)
Confignon Car Rentals (3 mi)
Meyrin Car Rentals (4 mi)
Ambilly Car Rentals (4 mi)
Vésenaz Car Rentals (4 mi)
Bellevue Car Rentals (4 mi)


Link migunani.

Summary
Service Koleksi
Sewa mobil ing Bandara Geneva (GVA)
Jeneng Pandhuan
Carrentalchoice.com,
area
Bandara Geneva (GVA)
Description
Bandingake Sewa Mobil ing Bandara Geneva (GVA)

Direktori

Temokake liyane