Telusuri Rental Mobil Murah ing San Francisco



Car Rental in San Francisco kanthi tarif sing ora bisa dipercaya. Book San Francisco mobil nyewa saka sethithik minangka £ 16 saben dina * lan njaluk watara kanggo ndeleng sawetara panggonan paling apik San Francisco California wis kanggo kurban.

Sewa mobil mulai saka mobil-mobil sewa anggaran cilik nganti 7 seater lan 9 kursi pribadi operator kanggo mobil sewu mewah. Apa wae tujuan utama kanggo lelungan menyang San Francisco, manawa sampeyan nemokake mobil sewu sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Pandhuan kanggo San Francisco

Dumunung ing Northern California, San Francisco minangka salah sawijining kutha paling terkenal ing Amerika. Ideally dumunung cedhak karo akeh kutha-kutha gedhe, dadi panggonan sing misuwur kanggo miwiti drive Atlantic Coast Highway sing misuwur. Akeh pengunjung milih nyewa mobil ing San Francisco lan digunakake minangka basis kanggo ngunjungi akeh tujuan liyane.

Nalika sampeyan nyewa mobil ing San Fransisco gampang banget kanggo ngunjungi kutha kayata Los Angeles, Hollywood, Malibu, San Diego, Seattle, Vancouver, Oakland lan Las Vegas. Sewa mobil San Francisco minangka pilihan sing paling apik kanggo ndeleng kutha lengkap lan ngunjungi kabeh panggonan sing misuwur. Car Rental Choice, ahli ing rental mobil San Francisco cepet lan aman online.

San Francisco minangka panggonan kanggo sawetara landmark sing paling misuwur ing Amerika kayata; Jembatan Golden Gate, Alcatraz lan mobil troli. Akèh-akèh atraksi sing misuwur bisa ditemokaké kanthi nyewa mobil lan ndandani pratandha kanggo "49 Scenic Drive". Rute iki wis direncanakake dening Walikota San Francisco kanggo ngewangi pengunjung ndeleng paling apik ing San Francisco. Ana akeh kesempatan ing perjalanan kanggo mungkasi lan ngunjungi museum lan wisata budaya.

Sajarah San Fransisco sajrone kayata sajarah California, saka Emas Rush liwat Imigrasi lan Seni. Akeh film sing misuwur kayata Bullit lan The Rock wis difilmke ing San Francisco, lan budaya sing sugih bisa katon kanthi gampang. Pecinan paling gedhé ing donya lan kebon anggur sing menang bakal becik.

Ndhuwur 10 panggonan gampang dikunjungi karo rental mobil San Francisco

  • Mlaku Liwat Jembatan Golden Gate
  • Rampungake Mobil Kabel
  • Ngunjungi Rock
  • Ndeleng singa laut
  • Toko ing Union Square
  • Jelajahi Pantai Utara
  • Mlaku Sinau Chinatown Paling Tua
  • Dine Restaurant World-Class
  • Ring Ring Nightlife San Francisco
  • njaluk budhoyo





Kenapa buku Car Rental in San Francisco?

Kene sawetara alasan ngapa sampeyan kudu nggunakake rental mobil ing San Francisco

  • Luwih murah tinimbang tuku tiket perjalanan kanggo kabeh kulawarga.
  • Cara sing apik kanggo ndhelikake lan ndeleng obyek
  • Cara gampang kanggo lelungan menyang pesisir
  • San Francisco iku sawijining kutha gedhé lan sampeyan bisa mlebu ing jambatan Golden Gate sing misuwur

Endi aku bisa Pickup mobil sewu?

We have numerous places throughout San Francisco where car hire is available including, Valencia Street, O'Farrell Street, San Francisco Airport, the convention Centre and various others.

Lokasi San Francisco

  • San Francisco Airport (SFO)
  • San Francisco - 780 Mcdonnell Rd
  • San Francisco - 2001 Market St
  • San Francisco - 45 Charter Oak Ave
  • San Francisco - 4250 Geary Blvd
  • San Francisco - 1600 Mission St
  • San Francisco - 550 Turk St
  • San Francisco - O'Farrell street
  • San Francisco - Hyatt Regency Embar
  • San Francisco- Union Square
  • San Francisco - Convention Centre
  • San Francisco- Bush Street - Alamo - Dc
  • San Francisco - 1395 Van Ness Ave
  • San Francisco - 222 Mason Street
  • San Francisco - Valencia
  • San Francisco - 350 Beach Street
  • San Francisco - 727 Folsom St.
  • San Francisco - 498 Winston Dr
  • San Francisco - 312 8th Street @ Folsom

Car Rental Car Requirements

Kanggo ngrekrut mobil ing San Francisco, sampeyan kudu nemokake syarat umur minimal 21, nyetop lisensi sing sah lan kertu kredit sing saiki. Tambahan sampeyan kudu ngasilake passport utawa fotokard ID nalika ngempalaken mobil sampeyan bareng karo voucher mobil sewaan mobil. Sampeyan bakal nampa voucer sawise nelasake rental mobil ing San Francisco online.

"Car Hire San Francisco saka sethithik minangka £ 16 / $ 13 saben dina! * Telusuri online kanggo nemokake mobil ngrekrut becik "

Carrentalchoice ora mung ngrekrut mobil murah ing San Francisco nanging ing saindhenging Amerika Serikat. Waca liyane babagan ngrekrut mobil murah lan mangerteni ngapa kita nawakake tarif gedhe.


Stadion AT & T

Bukak lan ngunjungi papan baseball San Francisco Giants sing misuwur ing donya. Sanajan karcis ora bisa dilalekke (mung 500 dirilis menyang masyarakat umum liwat lotre), sampeyan bisa pindhah ing demo lan stadion. Tur njupuk sampeyan menyang kothak penet, sing digoleki, suites, kamar ganti lan luwih akeh.

www.sfgiants.com, Embarcadero, Tel: 415 972 2000.

Dewasa $ 10, anak $ 6. Bukak saben dina kajaba kanggo dina pertandhingan.


Pulo Alcatraz

Sampeyan kudu teka ing 20 sakjam sadurunge saben prau mangkat saka Fisherman's Wharf kanggo lelungan ing pulo Alcatraz sing misuwur - asal mesthi ana ing bekas pakunjaran sing terkenal kanthi jeneng sing padha. Pulo iki katon saka Fisherman's Wharf nalika sampeyan numpak prau menyang pulo ngendi penjara keamanan maksimum mbukak lawang kanggo pisanan ing 1934. Dikelilingi dening jurang kang jembar, segara kasar lan temperatur banyu udhara, pakunjaran kasebut dianggep bener-bener bisa ngatasi. Antarane para tahanan paling terkenal yaiku Al Capone, Robert Stroud (Birdman of Alcatraz), Mesin Gun Kelly lan Alvin Karpis. Pakunjaran ditutup ing 1963 sasampunipun usaha ingkang ageng sanget saking watesanipun, sanajan boten dipunpanggihaken sapunika. Ing 1969, wong asli Amérika nyathetake pulo iki kanggo wong India, nganti pamaréntah njupuk tindakan ing 1971 lan ngilangi wong-wong mau. Wisata sing nyenengake loro lan setengah jam nggawa sampeyan ing saindhenging pulo (saiki dadi macem-macem satwa liar) lan mesthi pakunjaran dhewe, sing kalebu tur audio lan wuwus saka panuntun ing tangan.

www.nps.gov/alcatraz, (prau dock Pier 33, Fisherman's Wharf) Tel: 001 415 981 7625

Dewasa $ 24.50, anak $ 15.50.


San Francisco's Cable Cars

Apa kunjungan neng San Francisco bisa lengkap tanpa munggah pesawat salah sawijining mobil kabel sing misuwur, sing nggoleki bukit-bukit sing curam ing kutha? Mobil-mobil kabel kasebut diprodhuksi ing San Francisco ing 1873 ing pamikiran masarakat umum, sing ngerteni carane mobil-mobil (saben bobot enem ton) mlayu tanpa mesin (padha nganggo kabel baja liwat listrik). Saben mobil kabel ngubengi wong 100, kanthi konduktor ing tangan kanggo mungkasi sesambungan, sanajan bakal dielingake: Antrian nganti rong jam kanggo papan sing biasa kedadeyan nalika sasi panas.


Menara Coit

Amarga akeh bukit-bukit lan titik-titik sing dhuwur, ana akeh panggonan kanggo ndeleng kutha sing apik banget. Nanging, ora ana sing cocog karo views sing katon saka Menara Coit ing Top of Telegraph Hill cedhak North Beach. Menara batu babak iki nawakake panorama kutha sing ora dikalahake dhewe lan mesthi San Francisco Bay kanggo setelan gambar-sampurna.

Telegraph Hill, Tel: 001 415 362 0808. Gratis diakoni.


Gedung Ferry Gedung

Sampeyan ora kudu dadi pacangan kanggo nikmati kunjungan menyang pasar gourmet iki nalika sampeyan njupuk ing ambune lan rasa esensi masakan San Fransiskan. Mlumpat liwat pamer produk lokal Ferry Bangunan kayata keju apik, anggur, daging, iwak, coklat lan luwih akeh. Pasar uga nawakake akeh restoran, warung kopi, toko pangan khusus lan kafe, lan akeh sing menehi panemu ing San Francisco Bay. Iki mung minangka 'kudu kudu' bagéyan saka kunjungan menyang San Francisco.

www.ferrybuildingmarketplace.com, The Ambacadero, Market Street.

Jembatan Golden Gate

San Francisco mesthi ngarep ing kreteg sing paling difoto lan paling misuwur ing kabeh negara. Panggonan landmark San Francisco kabuka ing 1937, kanthi panjang 1.7 mil, nyegaki kaki 746 ing sadhuwure banyu. Nyelehake mobilmu lan ngliwati jembatan kanthi cara mlaku sinau sing bener, yen engineering gedhe banget, sing durung ngerti, Golden Gate pancen bener.

www.goldengatebridge.org $ 5 tol yen nyebrang kanthi mobil.


Lombard Street

San Francisco misuwur kanthi lurung-lurung sing gedhé lan dhuwur, lan Lombard Street minangka sing paling misuwur. Dikenal minangka "lurung sing paling bengkok ing donya," ewu pengunjung ngeramake manawa dalane sing curam lan mobil-mobil rute sing uwis sing aneh kanggo njupuk munggah lan mudhun. Zig-zig dalan-dalan sing ana ing omah-omah lan nggawe kesempatan foto sing apik, nanging gedhe!
Dumunung antara Hyde Street lan Leavenworth Street


The Exploratorium

Akeh sing ngerteni Exploratorium dadi museum ilmu paling apik ing planet iki. Loro-lorone wong tuwa lan bocah-bocah bakal nesih akeh kegiatan lan pameran sing apik kanggo njelajah sing kalebu kabeh saka gelembung raksasa, "Penny Arcade Mad Scientist" menyang laboratorium eksperimental lan liyane. Kene sampeyan bisa 'ndhelikake tornado', mbentuk arus listrik langsung utawa entuk manfaat ing panatur interaktif sing menarik kanggo téori relativitas Einstein. Wektu bisa ditindakake ing Exploratorium marveling ing kabeh pameran beda, supaya manawa kanggo ninggalake esuk utawa afternoon gratis kanggo njaluk paling metu saka kunjungan.

www.exploratorium.edu, 3601 Lyon Street. Tel: 001 451 561 0360

Dewasa $ 13, anak $ 8.


Legion of Honor

Tiron kasebut kanthi jeneng sing padha ing Paris dirancang minangka peringatan marang wong-wong California sing mènèhi urip ing mangsa Perang Donya I. Memorial sing obah iki dumunung ing tlatah tlaga gedhé ing pèrèng ceneng sing ngasilaké pemandangan Jambatan Golden Gate lan pusat kutha San Francisco. Ing jero, sampeyan bakal nemokake sawijining museum sing nyenengake sing ngemot koleksi lukisan, seni lan patung sing tanggal sawetara taun 4000 lan uga salah sawijining koleksi paling apik ing ukiran-ukiran Rodin ing donya.

www.thinker.org, 34th Avenue, Lincoln Park. Tel: 001 451 863 3330

Dewasa $ 10, anak $ 6.


De Young Museum

De Young inggih punika museum paling caket ing San Francisco, pambukaan pisanan ing 1895 lan pameran lukisan Amerika paling ageng ing sedaya negara, dating saking jaman kolonial sadangunipun modern. Saliyané lukisan konvensional saka Amérika, sampeyan uga bakal nemokake seni, kerajinan lan tekstil saka ing ndonya, kanthi pameran sing ditampilake ing layar sing paling canggih. Museum kasebut dhewe ngunjungi arsitektur dhewe, kanthi njaba sing dumadi saka kilogram tembaga sing meh meh 950,000 ing ngarep, ditambah karo menara kaki 144 sing uga nyakup dek observasi sing katon ing San Francisco Bay lan kutha kasebut dhewe.

www.thinker.org, 50 Hagiwara Tea Garden, Golden Gate Park.

Dewasa $ 10, anak $ 6.


Guide to Price San Francisco

Mung rong maskapai mabur menyang San Francisco saka Britania Raya, tegese ora ana akeh kompetisi nalika nerangake pricing. Nanging iki ora berarti yen penerbangan bali bakal mbutuhake lengen lan sikil - adoh saka iku. Ing wektu nulis, British Airways nawakake regane siji-cara saka £ 170 saben wong kalebu pajak.

Kaya kutha utama ing AS, ana akomodasi ing tangan sing cocog karo kabeh kabutuhan, rasa lan anggaran. Kanggo wengi ing sawijining hotel bintang lima mewah kayata St. Regis utawa Ritz Carlton, bisa ngenteni mbayar padha karo sekitar £ 280 saben kamar, saben wengi. Nanging, yen sampeyan ngubengi sampeyan bisa nemu nilai sing apik banget kanggo dhuwit, kayata bintang lima Campton Place, sing nyedhiyakake kamar sing fantastis sakitar £ 120 ing wayah wengi. San Francisco uga diwatesi karo sawetara hotel rantai, kabeh padha uga diregani ing rata-rata £ 80 saben wengi.

Nunggang mobil kabel sing terkenal ing donya bakal biaya $ 5 saben tiket.

Kualitas pangan lan minuman bisa ditemokake ing kelimpahan ing kutha sing kepengin banget. Gedung Ferry Marketplace minangka conto pilihan bersantap sing ana ing kutha, kanthi akeh restoran gourmet lan apik ing tangan kanggo ngasilake pengalaman kuliner sing fantastis saksuwene $ 15 saben wong kanggo mangan utama.


San Francisco Travel

Lelungan menyang / saka San Francisco

Numpak pesawat

San Francisco disedhiyakake dening telu bandara internasional, sanajan mung Airport San Francisco utama (www.flysfo.com) dhewe menehi rute langsung menyang Britania Raya.

Bandara Internasional San Francisco

British Airways (www.ba.com) - menyang / saka London Heathrow.
Virgin Atlantic (www.virgin-atlantic.com) - menyang / saka London Heathrow.

Manggon menyang Downtown San Francisco Saka Airport

Kanthi Bus

Pelbagai perusahaan pelatih kondhang nawakake transfer bus langsung menyang lan saka bandara. Iki minangka nderek:

  • Greyhound
  • AC Transit
  • Sam Trans
  • Golden Gate Transit
  • WestCat

Miturut Train

Sampeyan bisa kanthi gampang menyang kutha San Francisco kanthi njupuk layanan BART Rapid Rail (www.bart.gov) saka stasiun dhewe bandara dumunung ing balai keberangkatan / Terminal ing Terminal Internasional dening papan induk G. Ana uga internal AirTrain internal bandara, sing bakal nggawa sampeyan menyang stasiun sepur bandara yen sampeyan nemokake dhewe ing terminal sing beda nalika rawuh. Biaya tiket saka $ 1.40 kanggo wong sing diwasa, kanthi sapisan papat sepur lan jam arep menyang / saka kutha.

Utawa sampeyan bisa nggunakake Caltrain (www.caltrain.com) kanthi nyambungake ing Stasiun Millbrae liwat BART Rapid Rail saka bandara.

Dening mobil

Bandar Udara Internasional San Francisco dumunung watara 13 mil kidul kutha. Bandara iki disedhiyakake dening dalan sing apik banget menyang kutha liwat Jalan Raya 101 lan 380. Penyewaan Mobil ditemokake ing Pusat Sewa Mobil sing ditudhuhake ing bandara utawa liwat garis biru ing AirTrain internal.


San Francisco Excursions

Sausalito

Cukup 5km lor-wétan San Francisco liwat Bridge Golden Gate minangka kutha sing paling dhuwur ing Sausalito. Mung wong 8000 manggon ing pemukiman bayside cilik iki, nanging pengunjung ing wilayah San Francisco kerep seneng restoran, butik lan galeri seni cilik. Bridgeway minangka dalan utama sing mlaku liwat Sausalito lan mlaku bebarengan karo banyu, sing nyawijèkaké pemandangan San Francisco lan teluk. Kepala menyang Caledonia Street, ing ngendi sampeyan bakal nemokake sawetara kafe, restoran lan toko sing cetha, sadurunge nglakoni perjalanan liwat pinggiran banyu kanggo alternatif santai kanggo kesibian lan kesibukan kutha San Fran.

Angel Island lan Tiburon

Pulo Angel dumunung watara wolung mil ing sisih lor kutha San Francisco lan minangka salah sawijining Taman Negara California lan dadi telu pulo paling gedhe ing San Francisco Bay (liyane yaiku Yerba Buena lan Alcatraz). Kaya Alcatraz, Angel Island kepéngin dadi penjara sing gedhé lan uga minangka pusat karantina kanggo para imigran sing uga minangka basis misil sing gedhé. Dina iki, wong-wong menyang Pulau Angel kanggo ngendhokke ing lawn ijo gedhe dening banyu, pindhah ing trip hiking utawa exert piyambak karo titik gunung sepedaan.

Tiburon dumunung ing jarak sing adoh saka Pulau Angel ing semenanjung eponymous. Kutha tepi laut sing cilik iki diwiwiti kanthi bukit-bukit ijo sing ayu lan nduweni dermaga sing beda-beda, ditondoi dening akeh kapal pesiar. Kutha kebak souvenir toko, butik, warung antik lan uga nduweni galeri seni sawetara. Yen sampeyan ngelajengake dalan-dalan sing sempit menyang bukit, sampeyan bakal bisa ndeleng pemandangan sing ora bisa ditemokake ing cakrawala San Francisco lan pulo-pulo sing ora ditemokake.

Oakland

Sanajan Oakland namung watara 10 mil ing sisih wétan San Francisco, kutha iki ora bisa didhukung kanggo kutha adhine ing saubengé. Oakland ngunggulaken salah satunggaling pelabuhan ingkang paling sibuk ing sedaya pesisir kulon ing Amerika Serikat lan dipunwiwiti kanthi jalur kereta api ingkang ageng lan satunggaling kutha ingkang ageng sanget. Senadyan hamper iki bisa diarani rame karo apa sing ditimbali para turis, Oakland nduweni akeh panghibur. Bukak lan nyéwa prau lan numpak prau ing saubengé Lake Merritt sing éndah sawisé sawetara jam, utawa mung mlaku ing sadhuwuring waterfront sing nyenengake sadurunge njupuk ing Museum Oakland, sing njelasaké pentinge kutha sing gedhé iki.

San Jose

Sanajan drive mil 45 kidul San Fransisco, San Jose worth saben menit. Kutha sing ngantuk iki - misuwur kanggo peternakan sapi lan tetanèn - saiki dadi kutha paling gedhe ing Northern California. Liwat kemakmuran Lembah Silicon, tetanèn wis menehi dalan menyang kutha metropolitan sing seneng adegan kesenian sing berkembang maju, kondhisi transportasi umum, restoran sing ora ana kaunggulan lan pirang-pirang toko lan pusat perbelanjaan. San Jose uga nyenengake iklim sing apik banget lan sacara statistik minangka salah sawijining kutha paling aman ing Amerika.

Car Rentals Near Kuala Kangsar

Daly City Car Rentals (5mi)
Oakland Car Rentals (8mi)
Emeryville Car Rentals (8mi)
South San Francisco Car Rentals (8mi)
Alameda Car Rentals (10mi)
San Bruno Car Rentals (10mi)
Berkeley Car Rentals (10mi)
Mill Valley Car Rentals (11mi)
El Cerrito Car Rentals (11mi)
Pacifica Car Rentals (12mi)
Richmond Car Rentals (12mi)
Millbrae Car Rentals (12mi)

Link migunani: 9 Passenger Van Rental San Francisco, 7 & 9 Seater Car Rental ing San Francisco Airport

Summary
Car Rental San Francisco
Rating pangguna
5 adhedhasar 10 votes
Service Koleksi
Car Rental San Francisco
Jeneng Pandhuan
Carrentalchoice.com - Car Rental San Francisco,
area
San Francisco
Description
Car Rental San Francisco