Сервисот за корисници и поддршка

Ние сме тука за да помогнеме. Ако имате какви било прашања, коментари или поплаки, пратете ни е-пошта info@carrentalchoice.com

UK 00 44 203582 8218 24 часа дневно, 7 денови неделно Стандардни мрежни стапки
САД 001 855 454 9316 / 00 1 646 845 1888 24 часа дневно, 7 денови неделно Бесплатниот

+442034324742

Адреса на Велика Британија

Carrenatlchoice LTD
Канцеларијата 34
67-68 Хатон Градина
Лондон
EC1N 8JY

Дали имате прашање за резервација за изнајмување на автомобили што веќе сте го направиле или што планирате да направите? Ве молиме јавете се на еден од броевите наведени подолу, а член на нашиот тим ќе биде среќен да помогне:

земја Телефонски број Работно време Цена на повик
Аргентина 00 54 115 984 3539 Понеделник: 3am-3pm ART Стандардни мрежни стапки
Австралија 0061 280 152 643 24 часа дневно, 7 денови неделно Стандардни мрежни стапки
Бразил 00 55 613 550 0485 Понеделник: 3am-3pm BRT Стандардни мрежни стапки
Канада 001 855 454 9316 24 часа дневно, 7 денови неделно Бесплатниот
Чиле 00 56 229 382 466 Понеделник: 3am-3pm CLT Стандардни мрежни стапки
Кина 0086 1053 573 274 Пон-Пет: 4am- 6pm CST, Саб-Сонце: 4am- 4pm CST Стандардни мрежни стапки
Финска 00 358 942451827 Понеделник: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Франција 00 33 1 70613014 Понеделник: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Германија 0800 181 3949 / 00 49 692 995 71149 Понеделник: 8am-8pm CET Бесплатниот
Индија 000 800 100 4412 Пон-пт: 1.30am-3.30pm IST, саб-Сонце: 1.30am- 2.30pm IST Бесплатниот
Индонезија 0062 21 6089 1953 Пон-Сонце: 4am-6pm WIB Стандардни мрежни стапки
Ирска 00353 1 4999 600 24 часа дневно, 7 денови неделно Стандардни мрежни стапки
Италија 00 39 0510545041 Понеделник: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Јапонија 0081 345 208 156 Пон-пе: 5am-7pm JST, саб-не: 5am-5pm JST Стандардни мрежни стапки
Кореја 0082 02 6433 9523 Пон-пе: 5am- 7pm KST, саб-не: 5am- 5pm КСТ Стандардни мрежни стапки
Малезија 0060 3898 85104 Пон-Пет: 4am- 6pm MYT, Саб-Сонце: 4am- 4pm MYT Стандардни мрежни стапки
Мексико 00 52 554 746 9798 Понеделник: 2am-2pm CST Стандардни мрежни стапки
Холандија 0031 7077 09339 Понеделник: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Филипини 0063 2 246 9082 Пон-Пет: 4am- 6pm PHT, Саб-Сонце: 4am- 4pm PHT Стандардни мрежни стапки
Полска 00 48 223 075 720 Понеделник: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Русија 00 74992718567 Пон-Сонце: 11 am-11pm MSK Стандардни мрежни стапки
Сингапур 0065 3158 9183 Пон-Пет: 4am- 6pm SGT, Саб-Сонце: 4am- 4pm SGT Стандардни мрежни стапки
Јужна Африка 0027 105006259 Пон-Сонце: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Шпанија 00 34 93 181 5659 Понеделник: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Шведска 00 46 840309978 Понеделник: 8am-8pm CET Стандардни мрежни стапки
Тајланд 0066 21055 765 Пон-пе: 3am-5pm ICT, сат-сонце: 3am- 3pm ICT Стандардни мрежни стапки
UK 00 44 203582 8218 24 часа дневно, 7 денови неделно Стандардни мрежни стапки
САД 001 855 454 9316 / 00 1 646 845 1888 24 часа дневно, 7 денови неделно Бесплатниот