Станстед аеродром за изнајмување на автомобили

Зошто да го изнајмите Лондон Станстед аеродром?


Зошто Изберете Манчестер автомобил изнајмување?

  • Лесно е да резервирате онлајн и лесно да патувате низ Лондон со изнајмување на автомобили.
  • Нема плаќање со кредитна картичка и такса за откажување кога ќе се резервира на аеродромот Станстед.
  • 24 / 7 Поддршка на корисниците преку телефон.
  • Ниска цена на сите автомобили во Лондон Станстед аеродром.
Дали сте знаеле?

Станстед аеродром, еден од најпрометните во Обединетото Кралство и 3rd аеродром лоциран во Лондон, Станстед ја нуди најдобрата точка на влез во универзитетските градови Кембриџ и Оксфорд, вклучувајќи го и источниот дел на Англија. Само еден час од излегувањето од терминалната зграда, ќе стигнете до срцето на суетите и вревата на улиците во Лондон. Сега, искористете ја можноста за уживање во тишиот живот на англиските села како што е Броксхам.

Прв поглед на Станстед аеродром

Лоциран во Stansted Mountfitchet, во Есекс, аеродромот Stansted е триесетина километри североисточно од центарот на Лондон. Ова главно се смета за центар за евтини авиокомпании и е далеку најголема база за авиокомпанијата Ryanair.

Како трет најфреквентен аеродром во Обединетото Кралство, аеродромот Станстед стои зад Лондон Гетвик и Лондон Хитроу.

Совет за изнајмување на автомобили во Станстед аеродром

Со растојанието од Станстед до градот Лондон, од суштинско значење е да имате автомобил за изнајмување. Вие ќе бидете лесно транспортирани од аеродромот до одбраната дестинација. Нема потреба да се грижите за јавниот превоз. Ова е важно откако сте пристигнале на аеродромот подоцна во текот на ноќта.

На аеродромот, обично е тешко луѓето да добијат јавен превоз. CarRentalChoice ви олеснува да ангажирате автомобил на полесен и побрз начин. Ви овозможуваме да резервирате пред вашето пристигнување на аеродромот Станстед и ќе го направите вашето заминување од терминалот што е можно побрзо и мазно.

Возењето од центарот на Лондон до Станстед често трае еден час. Кога ќе стигнете до аеродромот, ќе треба да го понесете M11 кон Кембриџ. Треба да продолжите тука додека не стигнете до Junction 8, а потоа следете го A120 кон Колчестер.

Вработи автомобил во Станстед аеродром за вашата најголема удобност и удобност

За да удобно и удобно да стигнете до вашата дестинација веднаш по пристигнувањето на аеродромот, се предлага да ангажирате автомобил на аеродромот Станстед. Тие ќе работат за да ви обезбедат најмногу извонредни сервиси за изнајмување автомобили по водечки цени.

Аренд за автомобили Станстед аеродром ви нуди флексибилност и погодност при планирањето на целото патување во Обединетото Кралство. Со операторите за изнајмување на автомобили, подготвени да ви обезбедат широк спектар на услуги и производи, ќе сфатите дека изнајмувањето на автомобили е вредно за вашето време и напор.

Резервацијата на вашиот изнајмување на автомобили од Choice Car Rental ќе ве остави да се чувствувате опуштено и целосно изненадено. Кажете им збогум на сите оние грижи и стресови и уживајте само во корист. Со исклучителна вредност, ниски цени, бесплатни удобности и сигурен систем на плаќање преку интернет, сигурно никогаш нема потреба да се игнорира оваа услуга од компанијата.

Освен тоа, постои широк спектар на возила до каде можете да изберете. Ќе очекувате брзи и професионални возачи кои ќе обезбедат сигурност и безбедност од аеродромот до одбраната дестинација! Што друго чекате? Повикај ги сега!

Корисни линкови:

Pickup Car hire Локации на Лондон Станстед аеродром

Carrentalchoice - Станстед Аеродром Пронајдено најевтиниот автомобил

адреса: Лондон, Обединето Кралство
телефон:+ 44 20 3432 4742

Работно време:

Понеделник Отворете 24 часови
Вторник Отворете 24 часови
Среда Отвори 24 часови
Четврток Отворете 24 часови
Петок Отворете 24 часови
Сабота Отворете 24 часови
Неделно Отвори 24 часови

Резиме
Станстед аеродром за изнајмување на автомобили
Оценка од корисникот
5 врз основа на 9 гласови
Вид на услуги
Станстед аеродром за изнајмување на автомобили
Име на провајдерот
Carrentalchoice.com,
Станстед аеродром,Станстед,CM24 1QW,
Површина
Лондон Станстед аеродром
Опис
Евтини автомобили за изнајмување на аеродромот Станстед

информации

Најди повеќе