Изнајмување на автомобили во Орландо

Патувањето околу Орландо со автомобил е најлесниот начин за патување, особено ако патувате со вашето семејство. За да ја посетите секоја туристичка атракција, ќе треба да патувате многу. Carrentalchoice нуди широк спектар на изнајмување автомобили достапни за да се соберат кога ќе пристигнете на аеродромот Орландо. Книга денес пред да одите и да добиете намалени стапки. Можете да резервирате вашиот за изнајмување на автомобили во Орландо во доверба, знаејќи дека немаме отказ или амандман!

адреса:
Меѓународен аеродром Орландо (МЦО) Орландо
Флорида 32827


Орландо Меѓународниот аеродром капацитети

Референци

Меѓународниот аеродром Орландо никогаш нема да биде обвинет за недостаток на продавници за патниците кои бараат да го поминат последниот од своите пари пред да се вратат дома! На аеродромот ќе најдете голем број на продавници поврзани со вселената Sea World / Kennedy Space / Disney / Universal Studios, кои ќе ви дадат последна шанса да прибереш некои реквизити пред вашето враќање. Исто така, постојат многу препознатливи продавници и мејнстрим продавници, меѓу кои се Guess, Borders, Lush, Oakley, Harley Davidson и Swatch. Сето ова е на врвот на вообичаените низа продавници за Duty Free, продавници за здравје и новинари.

Корисни објекти

  • Багажни коли
  • Биро за промени
  • Бањи - пронајдени во заминувања
  • FedEx - за испраќање експрес пакети
  • Информативен центар
  • Интернет киосци
  • Пошта
  • Банки и каси
  • Payphones
  • UPS-от за испраќање експрес-пакети
Јадење

Речиси сите ресторани и кафулиња можат да се најдат во срцето на аеродромот во салата за храна. Очекувајте да го најдете вообичаениот спектар ресторани за брза храна меѓу кафулињата како што е Starbuck. Исто така постојат и ресторани на кои можете да имате конвенционален оброк.

Корисни линкови: Изнајмување на автомобили Орландо