Меѓународниот аеродром во Мајами

Изнајмување автомобили на меѓународниот аеродром во Мајами

Над 40 милион патници поминува низ речиси летови на 400,000 секоја година на меѓународниот аеродром во Мајами, па знаете дека ќе слетате во популарен објект што само ќе пропадне со одлични удобности. Уште повеќе, тоа е само 15-минутен возење низ FL-836 E до центарот на Мајами, па ангажирањето на автомобил на аеродром во Мајами прави совршена смисла и е најдобриот начин за истражување на Јужна Флорида.

Како и со многу северноамерикански аеродроми, Мајами има посветен центар за изнајмување автомобили, познат како Центар за изнајмување на автомобили во Мајами (РСС). Ова најдобро се постигнува преку неодамна отворен MIA Mover, автоматски менувач на 1.25 милји кој ги поврзува 3 терминалите на аеродромот во Мајами со Централната станица и RCC што го прави целиот процес да го собере и отпушта процесот.

Со оглед на популарноста на Флорида како дестинација, малку е изненадување што Аеродром во Мајами е толку зафатен центар за изнајмување автомобили. Навистина, аеродромот е дом на возила со 6500, што ја прави една од најпрометните дестинации за изнајмување во светот.

DriveNow помага да се отстрани стресот од организирање на изнајмување на автомобили при пристигнувањето со тоа што им се овозможува на патниците да ги споредат најдобрите договори за изнајмување на аеродром во Мајами од светски познати и доверливи светски брендови и сите од удобноста на вашиот компјутер, таблет или дури и мобилен телефон.

Овие партнери за изнајмување вклучуваат Аламо, Авис, Буџет, Europcar, Hertz и Sixt, а нашите долгорочни односи со секој се осигурува дека сме во можност да ги објавиме најдобрите цени достапни за изнајмување на автомобили во Мајами, за да ви овозможи да заклучите во голема мера пред да заминете од дома .

Патување до / од аеродром во Мајами

Со авион

Мајами се служи од два меѓународни аеродроми; Мајами Интернационал и Форт Лодердеј Интернешнл, иако само поранешниот нуди директни услуги до / од Велика Британија. Аеродромот се наоѓа околу осум милји северозападно од центарот на Мајами и е најфреквентен аеродром во државата Флорида, управувајќи со околу 34 милиони патници секоја година.


Мајами Меѓународниот аеродром (www.miami-airport.com)

  • American Airlines - до / од Лондон Хитроу.
  • British Airways - до / од Лондон Хитроу.
  • Вирџин Атлантик - до / од Лондон Хитроу.

Доаѓање до центарот на Мајами од меѓународниот аеродром

Со автобус

Одделот за транзит во Мајами-Даде (www.miamidade.gov/transit) обезбедува услуги на Metrobus до сите области на округот Мајами-Деде до / од аеродромот. Автобуската станица може да се најде на ниво 1 на терминал Е.


Со воз

Услугата "Метробус", која ја води Одделот за транзит на Мајами-Даде, се поврзува со станицата на патничкиот воз на Tri-Rail (www.tri-rail.com) источно од аеродромот. Понатамошните врски се достапни за Broward и Палм Бич. Доколку поседувате авионски билет, вашето патување со овој начин на транспорт е потполно бесплатно.


Со автомобил

Да се ​​дојде до центарот на Мајами е многу јасна од аеродромот. Од градот, преземете Interstate 95 излегување на патот LeJeune на север, каде што ќе почнете да земате знаци за аеродромот. Ако патувате од север, земете го Interstate 95 на југ до SR112. Од југозапад, однесете го SR826 на север и едноставно излезете на патот LeJeune на север, каде што повторно ќе ги собереш знаците за аеродромските терминали.


Автомобил изнајмување

Столици за изнајмување на автомобили може да се најдат на Ниво 1 од областа за наплата на багаж при пристигнувања. Книга со Carrentalchoice.com пред да одите и да добиете намалени стапки, без отказ или амандман.


Со Такси

Таксите и Supershuttle превозници на луѓе (www.supershuttle.com) се достапни на зградата на пристигнувачите (основно ниво) на аеродромот надвор од областите за багажни побарувања. За цени, посетете http://www.miami-airport.com/html/taxi_and_shuttle_service.html.

Добавувачи за изнајмување на автомобили во аеродром во Мајами

Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), центарот на Мајами
99 југоисточна 2nd улица
Мајами FL 33131
Соединети Држави
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), Меѓународниот аеродром во Мајами
3900 северозападниот дел 25th Street Suite 402
Мајами FL 33142
Соединети Држави
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), пристаниште на Мајами за крстарење на бродови
99 југоисточна 2nd улица
Мајами FL 33131
Соединети Држави
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), Автосервисот Сирс - Корал Геблс
3655 Југозапад 22 Стрит (на Даглас Rd)
Мајами FL 33145
Соединети Држави
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), аеродром Западно од Мајами
6101 северозапад 74th авенија
Мајами FL 33166
Соединети Држави
Аламо за изнајмување на автомобили
Аламо автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Мајами центарот на градот
100 Шопен Плз
Мајами FL 33131
Соединети Држави
Аламо за изнајмување на автомобили
Аламо автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Мајами Intl Arpt
3900 Nw 25th св
сопствена 400
Мајами FL 33142
Соединети Држави
Буџет за изнајмување автомобили
Буџет автомобили изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Мајами
89 Se 2nd Street
Мајами FL 33131
Соединети Држави
Буџет за изнајмување автомобили
Буџет автомобили за изнајмување Мајами - Аеродром (МИА), Мајами Корал Геблес Сирс
3655 југозападна 22nd улица
Мајами FL 33145
Соединети Држави
Буџет за изнајмување автомобили
Буџет автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), аеродром во Мајами
3900 Nw 25th Street, Suite 403
Мајами FL 33142
Соединети Држави
Буџет за изнајмување автомобили
Буџет автомобили изнајмување Мајами - аеродром (МИА), пристаниште Мајами
89 Se 2nd Street
Мајами FL 33131
Соединети Држави
Долар автомобили за изнајмување
Долар автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), аеродром во Мајами
3900 Nw 25th стрит
Мајами АП ФЛ 33142
Соединети Држави
Долар автомобили за изнајмување
Долар автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), пристаниште на Мајами
3900 Nw 25th св
Пристаниште Мајами FL 33142
Соединети Држави
Europcar Car Rental
Europcar Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), Меѓународниот аеродром во Мајами
Те молам отидете на предлогот
3900 Nw 25th Street - Suite 404
Мајами 33142
Соединетите Американски Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Дорал ХЛЕ
7930 Nw 36 St Ste 2101
Мајами FL 33166
Соединети Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Исток Хиалех ХЛЕ
4020 E 8th авенија
Hialeah FL 33012
Соединети Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), место
5700 Nw 36th стрит
Мајами FL 33142
Соединети Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), аеродром Мајами
1201 Nw 42nd Ave
Мајами FL 33126
Соединети Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Мајами Централна ХЛЕ
2940 Nw 36th стрит
Мајами FL 33142
Соединети Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Мајами ДТ ХЛЕ
229 Se 2nd Street
Мајами FL 33131
Соединети Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Мајами
3900 Nw 25th Street Suite 410
Мајами FL 33142
Соединети Држави
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), Мајами Мариот Бискејн
1633 СЕВЕР БАЙШОР Драјв
MIAMI DT FL 33132
САД
Херц автомобил за изнајмување
Херц автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), хотелот БИЛТМОР
1200 ANASTASIA AVE
Корални мембрани FL 33134
САД
Sixt Car Rental
Sixt Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), Мајами центарот на градот
330 Se 1st ул
Мајами 33131-2002
US
Sixt Car Rental
Sixt Car Rentals Miami - Аеродром (МИА), Меѓународниот аеродром во Мајами
3900 NW 25th улица #407
Мајами 33142
US
Пешаден изнајмување на автомобили
Пешати автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), аеродром во Мајами
3900 Nw 25th стрит
Мајами АП ФЛ 33142
Соединети Држави
Пешаден изнајмување на автомобили
Пешати автомобили за изнајмување Мајами - аеродром (МИА), пристаниште на Мајами
3900 Nw 25th св
Пристаниште Мајами FL 33142
Соединети Држави