Car Rental Aeroporti Orlando

Udhëtimi për në Orlando me makinë është mënyra më e lehtë për të udhëtuar, veçanërisht nëse udhëtoni me familjen tuaj. Për të vizituar çdo atraksion turistik ju do të keni nevojë për të udhëtuar shumë. Carrentalchoice ofrojnë një gamë të gjerë të makinave me qira në dispozicion për të mbledhur kur të mbërrini në aeroportin e Orlando. Libri sot para se të shkosh dhe të marrësh normat e zbritura. Ju mund të librit makinën tuaj Orlando Airport me qira në besim duke e ditur se ne nuk kemi asnjë tarifë anulimi ose ndryshim!

Adresa:
Aeroporti Ndërkombëtar Orlando (MCO) Orlando
Florida 32827


Objektet e Aeroportit Ndërkombëtar Orlando

pazar

Aeroporti Ndërkombëtar i Orlando nuk do të akuzohet kurrë për mungesën e dyqaneve për udhëtarët që kërkojnë të shpenzojnë paratë e fundit para se të kthehen në shtëpi! Në aeroport do të gjeni një numër të dyqaneve të lidhura me Sea World / Kennedy Space Center / Disney / Universal Studios duke ju dhënë një mundësi të fundit për të kapur disa vegla përpara se të ktheheni. Ka edhe shumë shitore të njohura të kompanisë dhe dyqane të zakonshme, të cilat përfshijnë Guess, Borders, Lush, Oakley, Harley Davidson dhe Swatch. E gjithë kjo është në krye të grupit të zakonshëm të dyqaneve Duty Free, dyqaneve shëndetësore dhe lajmeve.

Objektet e dobishme

  • Karrocat e bagazheve
  • Bureau de change
  • Spas - gjetur në nisje
  • FedEx - për të dërguar paketa express
  • Qendra e Informacionit
  • Internet Kioska
  • Zyra postare
  • Bankat dhe paratë e gatshme
  • payphones
  • UPS - për të dërguar paketa të shprehura
Ngrënie

Pothuajse të gjitha restorantet dhe kafenetë mund të gjenden në zemër të aeroportit në Sallën e Ushqimit. Presin që të gjeni grupin e zakonshëm të restoranteve të ushqimit të shpejtë në dyqanet e kafeneve të tilla si Starbuck's. Ka edhe restorante në dorë ku mund të keni një vakt konvencional të ulur.

Lidhje të dobishme: Car Rental Orlando