Çikago Car Rental


    Chicago Informacion Lokal

    Ata me origjinë irlandeze - ose ata që thjesht gëzojnë ndonjë justifikim për gjunjë - duhet të marrin në konsideratë pjesëmarrjen në paradën e 50th St Patrick's Day në Çikago. Parada në Mars 12th do të shohë banda marshuese, gjithandej dhe qindra qytetarë të veshur me jeshile që vijnë për të shijuar ditën vjetore të familjes. Parada fillon në Balbo dhe Kolombus në mesditë, duke vazhduar në veri deri në Columbus Drive në Buckingham burim. Një nga aspektet më të jashtëzakonshme të festimit të Çikagos në Ditën e Shën Patrikut është tradita e ngjyrosjes së lumit Chicago River. Në 1962, një hidraulik i qytetit, rrobat e të cilit ishin lyer nga udhëheqësi i punës i frymëzuar Stephen Bailey për të kthyer lumin e lumit për ditën e Shën Patrikut. Uji i gjelbër, marshuesit e gjelbër dhe për birrë aventuriere, madje edhe jeshile është në ofertë! Por për të parë Çikagoun në të gjithë lavdinë e tij të gjelbër, të ecni në qendër të qytetit pas errësirës dhe të shihni qindra ndërtesa të përmbytura me dritë jeshile, duke përfshirë Ndërtimin Hancock dhe Kullën Sears. Ndonëse disa mund të pyesin për shkallën e festimeve të Çikagos, qyteti ka një trashëgimi të pasur irlandeze. Duke u rritur nga vetëm disa qindra emigrantë në 1830s, Çikago u bë qyteti i katërt më i madh i Irlandës nga 1860. Por në vitet e fundit 50, Dita e Shën Patrikut është bërë shumë më tepër sesa thjesht një festë irlandeze, me njerëz nga të gjitha kulturat që hynë në festimet. Ju nuk mund të jeni në Irlandë, apo edhe të jeni irlandezë, por vendosni një buzëqeshje të madhe dhe mbani lart Guinness tuaj, sepse të gjithë janë irlandezë në këtë ditë.

    Car Rentals Pranë Çikagos

    Oak Park Car Rentals (8mi), Bedford Park Car Rentals (11mi), Evanston Car Rentals (11mi), Skokie Car Rentals (12mi), Brookfield Car Rentals (12mi), Franklin Park Car Rentals (13mi)

    Qëllimi ynë është që të gjejmë çmimet më të ulta të mundshme për Chicago Car Rental. Ne merremi vetëm me kompanitë kryesore të makinave me qera të Çikagos, kështu që mund të jeni të sigurtë se do të jetojmë me moton tonë, do të paguajmë më pak, do të fitojmë më shumë.