Miami International Aeroporti Car Rental

Makinë me qera në Aeroportin Ndërkombëtar të Miamit

Mbi 40 milion pasagjerë kalojnë nëpër fluturime pothuajse 400,000 çdo vit në Aeroportin Ndërkombëtar të Miamit, kështu që ju e dini se do të ulni në një strukturë popullore vetëm duke shpërthyer me pajisje të shkëlqyera. Për më tepër, është vetëm një makinë 15-minutësh poshtë FL-836 E në qendër të qytetit të Miamit, kështu që punësimi i një makine në Miami Airport ka kuptim të përsosur dhe është mënyra më e mirë për të eksploruar jugun e Floridës.

Ashtu si me shumë aeroporte të Amerikës së Veriut, Miami ka një qendër të dedikuar makinash me qira, e njohur si Miami International Aeroporti Qendra e Car Rental (RCC). Kjo arrihet më së miri nëpërmjet MIA Mover, një xNUMX milje e automatizuar që lidh terminalet 1.25 të Aeroportit Miami me Stacionin Qendror dhe RCC duke e bërë të gjithë marrjen dhe braktisjen e procesit të një breeze.

Duke pasur parasysh popullaritetin e Floridës si destinacion, është pak e çuditshme që Aeroporti i Miami-it është një vend i tillë i zënë me qira. Në të vërtetë aeroporti është shtëpia e automjeteve 6500 që e bëjnë atë një nga destinacionet më të ngarkuara me qira në botë.

DriveNow ndihmon në eliminimin e stresit nga organizimi i makinave me qira, duke i lejuar udhëtarët të krahasojnë marrëveshjet më të mira me qira të makinave në Miami Airport nga markat botërore të mirënjohura dhe të besuara dhe të gjitha nga komoditeti i kompjuterit, tabletit ose telefonit celular.

Këto partnerë me qira përfshijnë Alamo, Avis, Buxhetin, Europcar, Hertz dhe Sixt dhe marrëdhëniet tona afatgjata me secilin siguron që ne jemi në gjendje të publikojmë çmimet më të mira në dispozicion për makinat e makinave Miami Airport për t'ju lejuar të bllokohet në një marrëveshje të madhe para se të largoheni nga shtëpia .

Udhëtimi në / nga Aeroporti Miami

Me aeroplan

Miami shërbehet nga dy aeroporte ndërkombëtare; Miami International dhe Fort Lauderdale International, edhe pse vetëm ish ofron shërbime të drejtpërdrejta në / nga Mbretëria e Bashkuar. Aeroporti ndodhet rreth tetë kilometra në veriperëndim të qendrës së Miamit dhe është aeroporti më i ngarkuar në shtetin e Floridas, duke trajtuar rreth 34 milion pasagjerë çdo vit.


Aeroporti Ndërkombëtar i Miami (Www.miami-airport.com)

  • American Airlines - në / nga Londra Heathrow.
  • British Airways - në / nga Heathrow Londër.
  • Virgin Atlantic - në / nga Heathrow London.

Marrja në Miami në qendër të qytetit nga aeroporti ndërkombëtar

By Bus

Departamenti i tranzitit Miami-Dade (www.miamidade.gov/transit) ofron shërbime Metrobus për të gjitha zonat e Miami-Dade County në / nga aeroporti. Stacioni i autobusit mund të gjendet në nivelin 1 të Terminalit E.


By Train

Një shërbim Metrobus i drejtuar nga Departamenti i Transitit Miami-Dade lidhet me stacionin e rrjetit të trenit të udhëtarëve Tri-Rail (www.tri-rail.com) në lindje të aeroportit. Lidhjet e mëpasshme janë në dispozicion të qarqeve Broward dhe Palm Beach. Nëse keni një biletë ajrore, udhëtimi juaj duke përdorur këtë metodë transporti është plotësisht i lirë.


Nga Car

Getting në qendër të qytetit Miami është shumë e drejtpërdrejtë nga aeroporti. Nga qyteti, merrni Interstate 95 duke dalë në LeJeune Road drejt veriut ku do të filloni të merrni shenja për aeroportin. Nëse udhëtoni nga veriu, merrni në jug të 95 ndërshtetërore SR112. Nga jugperëndimi, merrni SR826 në veri dhe thjesht dilni në rrugën LeJeune në drejtim të veriut ku do të merrni përsëri shenja për terminalet e aeroportit.


Car Hire

Tavolinat e makinave mund të gjenden në Level 1 të zonës së rikuperimit të bagazheve në mbërritje. Libri me Carrentalchoice.com para se të shkoni dhe merrni normat e zbritura, pa asnjë tarifë për anulim ose ndryshim.


By Taksi

Taksitë dhe transportuesit e autobusëve Supershuttle (www.supershuttle.com) janë në dispozicion në ndërtesën e arritjeve (niveli i tokës) të aeroportit jashtë zonave të kërkesave për bagazhe. Për normat, vizitoni http://www.miami-airport.com/html/taxi_and_shuttle_service.html.

Furnizuesit e Car Rental në Miami Airport

Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Downtown Miami
Rruga 99 Southeast 2nd
Miami FL 33131
SHBA
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Aeroporti Miami Intl
3900 Northwest 25th Street Suite 402
Miami FL 33142
SHBA
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Porti i Miami Shuttle për Cruise Anije
Rruga 99 Southeast 2nd
Miami FL 33131
SHBA
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Sears Auto Center - Coral Gables
Rruga 3655 Jugperëndimore 22 (në Douglas Rd)
Miami FL 33145
SHBA
Avis Car Rental
AVIS Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), në perëndim të Aeroportit të Miamis
6101 Northwest 74th Avenue
Miami FL 33166
SHBA
Alamo Car Rental
Alamo Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami në qendër të qytetit
100 Chopin Plz
Miami FL 33131
SHBA
Alamo Car Rental
Alamo Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami Intl Arpt
3900 Nw 25th St
Suite 400
Miami FL 33142
SHBA
Buxheti i makinave me qera
Buxheti Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami
89 Se 2nd Rruga
Miami FL 33131
SHBA
Buxheti i makinave me qera
Buxheti Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami Coral Gables Sears
Rruga 3655 Jugperëndimore 22nd
Miami FL 33145
SHBA
Buxheti i makinave me qera
Buxheti Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Aeroporti Miami Intl
3900 Nw 25th Street, Suite 403
Miami FL 33142
SHBA
Buxheti i makinave me qera
Buxheti Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Porti i Miami
89 Se 2nd Rruga
Miami FL 33131
SHBA
Car Rental Dollar
Dollar Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Aeroporti Miami Intl
3900 Nw 25th Street
Miami Ap FL 33142
SHBA
Car Rental Dollar
Dollar Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Portin e Miami
3900 Nw 25th St
Porti i Miami FL 33142
SHBA
Car Rental Europcar
Car Rentals Europcar Miami - Aeroporti (MIA), Aeroporti Miami Intl
Ju lutemi Shko tek Counter Advantage
3900 Nw 25th Street - Suite 404
Miami 33142
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Doral HLE
7930 Nw 36 St Nën 2101
Miami FL 33166
SHBA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), East Hialeah HLE
4020 E 8th Avenue
Hialeah FL 33012
SHBA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), pikë referimi
5700 Nw 36th Street
Miami FL 33142
SHBA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami Aeroporti Marriott
1201 Nw 42nd Ave
Miami FL 33126
SHBA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami Qendrore HLE
2940 Nw 36th Street
Miami FL 33142
SHBA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami DT HLE
229 Se 2nd Rruga
Miami FL 33131
SHBA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami Intl AP
3900 Nw 25th Street Suite 410
Miami FL 33142
SHBA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami Marriott Biscayne
1633 NORTH BAYSHORE DRIVE
MIAMI DT FL 33132
SHTETET E BASHKUARA
Hertz Car Rental
Hertz Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), HOTEL BILTMORE
1200 ANASTASIA AVE
CORAL GABLES FL 33134
SHTETET E BASHKUARA
Sixt Car Rental
Sixt Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami në qendër të qytetit
330 Se 1st St
Miami 33131-2002
US
Sixt Car Rental
Sixt Car Rentals Miami - Aeroporti (MIA), Miami International Airport
3900 NW 25th Rruga #407
Miami 33142
US
Thrifty Car Rental
Car Rentals Thrifty Miami - Aeroporti (MIA), Aeroporti Miami Intl
3900 Nw 25th Street
Miami Ap FL 33142
SHBA
Thrifty Car Rental
Makina me qira të pashembullt Miami - Aeroporti (MIA), Port of Miami
3900 Nw 25th St
Porti i Miami FL 33142
SHBA