Shërbimi dhe Përkrahja e Klientit

Ne jemi këtu për të ndihmuar. Nëse keni ndonjë pyetje, komente ose ankesa, na dërgoni email info@carrentalchoice.com

UK 00 44 203582 8218 24 orë në ditë, 7 ditë në javë Normat standarde të rrjetit
SHBA 001 855 454 9316 00 1 646 845 1888 24 orë në ditë, 7 ditë në javë Toll Free

+442034324742

Adresa e Mbretërisë së Bashkuar

Carrenatlchoice LTD
Zyra 34
67-68 Hatton Garden
Londër
EC1N 8JY

A keni ndonjë pyetje në lidhje me një prenotim për makinën që keni bërë tashmë ose që po planifikoni të bëni? Ju lutemi telefononi një nga numrat e shënuar më poshtë dhe një anëtar i ekipit tonë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë:

Vendi Numri i telefonit Orari i hapjes Thërrisni kosto
Argjentinë 00 54 115 984 3539 Mon- Di: 3am- 3pm ART Normat standarde të rrjetit
Australi 0061 280 152 643 24 orë në ditë, 7 ditë në javë Normat standarde të rrjetit
Brazil 00 55 613 550 0485 Mon- Di: 3am- 3pm BRT Normat standarde të rrjetit
Kanadë 001 855 454 9316 24 orë në ditë, 7 ditë në javë Toll Free
Kili 00 56 229 382 466 Mon- Di: 3am- 3pm CLT Normat standarde të rrjetit
Kinë 0086 1053 573 274 Mon-Fri: 4am- 6pm CST, Sat-Di: 4am- 4pm CST Normat standarde të rrjetit
Finlandë 00 358 942451827 Mon- Di: 8am- 8pm CET Normat standarde të rrjetit
Francë 00 33 1 70613014 Mon- Di: 8am- 8pm CET Normat standarde të rrjetit
Gjermani 0800 181 3949 00 49 692 995 71149 Mon- Di: 8am- 8pm CET Toll Free
Indi 000 800 100 4412 Mon-Fri: 1.30am- 3.30pm IST, Sat-Di: 1.30am- 2.30pm IST Toll Free
Indonezi 0062 21 6089 1953 Mon-Di: 4am- 6pm WIB Normat standarde të rrjetit
Irlandë 00353 1 4999 600 24 orë në ditë, 7 ditë në javë Normat standarde të rrjetit
Itali 00 39 0510545041 Mon- Di: 8am- 8pm CET Normat standarde të rrjetit
Japoni 0081 345 208 156 Mon-Fri: 5am- 7pm JST, Sat-Di: 5am- 5pm JST Normat standarde të rrjetit
Korea 0082 02 6433 9523 Mon-Fri: 5am- 7pm KST, Sat-Di: 5am- 5pm KST Normat standarde të rrjetit
Malaysia 0060 3898 85104 Mon-Fri: 4am- 6pm MYT, Sat-Di: 4am- 4pm MYT Normat standarde të rrjetit
Meksikë 00 52 554 746 9798 Mon- Di: 2am- 2pm CST Normat standarde të rrjetit
Holandë 0031 7077 09339 Mon- Di: 8am- 8pm CET Normat standarde të rrjetit
Filipinet 0063 2 246 9082 Mon-Fri: 4am- 6pm PHT, Sat-Di: 4am-4pm PHT Normat standarde të rrjetit
Poloni 00 48 223 075 720 Mon- Di: 8am- 8pm CET Normat standarde të rrjetit
Rusi 00 74992718567 Mon-Di: 11 am-11pm MSK Normat standarde të rrjetit
Singapore 0065 3158 9183 Mon-Fri: 4am- 6pm SGT, Sat-Di: 4am-4pm SGT Normat standarde të rrjetit
Afrika e Jugut 0027 105006259 Mon-Di: 8am-8pm CET Normat standarde të rrjetit
Spanjë 00 34 93 181 5659 Mon- Di: 8am- 8pm CET Normat standarde të rrjetit
Suedi 00 46 840309978 Mon- Di: 8am- 8pm CET Normat standarde të rrjetit
Tajlandë 0066 21055 765 Mon-Fri: 3am- 5pm TIK, Sat-Di: 3am- 3pm TIK Normat standarde të rrjetit
UK 00 44 203582 8218 24 orë në ditë, 7 ditë në javë Normat standarde të rrjetit
SHBA 001 855 454 9316 00 1 646 845 1888 24 orë në ditë, 7 ditë në javë Toll Free